CHP'li Belediye Meclis Üyesinden Kılıçdaroğlu çıkışı!

CHP'de seçim sonrası kurultay tartışmaları sürerken Kayseri'den dikkat çeken bir açıklama geldi. CHP Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda eski Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'nun eski Danışmanı Orhan Karakoçluoğlu'dan dikkat çeken çıkış. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CHP'li Belediye Meclis Üyesinden Kılıçdaroğlu çıkışı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP'de seçim sonrası tartışmalar sürerken, partinin genel merkez yönetimine yönelik dikkat çeken bir eleştiri de Kayseri'den geldi.

CHP'li Belediye Meclis Üyesinden Kılıçdaroğlu çıkışı!

CHP'nin Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Orhan Karakoçluoğlu, "Aynı veriler ile farklı sonuç almayı beklemek saflıktır." açıklaması yaptı.

KALBUR İLE SU TAŞIMAK... 

Partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Karakoçluoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Kalbur ile su taşımak tam da budur işte. Sn Kılıçdaroğlu aynı veriler ile deney yapmaya devam ediyor. CHP hiç kimsenin deney laboratuarı değildir. Yine sağcı danışmanlar yine tüzüğü yok sayan görev tanımları. Bırakın şu sağa dönüşleri biraz sol dönelim. Bizim değerlerimiz bizim ilkelerimiz bizi iktidar yapar. Ne sağın kadrolarına ne sağın lafına sözüne ihtiyacımız yoktur. Kendin olarak düzene başkaldırı partiyi iktidar yapar. Sn genel başkan ve tüm kadrolar görmeli ki 30 yıldır popülizm bizi iktidar yapmadı. Değerlerimizi inatla savunacağız inatla kadrolarımızı donatacağız. Sol ve ulusal değerler bizi iktidar yapar. Yeter artık arkadan hançerlendiğimiz. Kadrolar üzerinde domino oynamak sonuç vermez...

CHP'li Belediye Meclis Üyesinden Kılıçdaroğlu çıkışı!