Cezaevinde hayatını kaybeden Hüseyin Acun'un ölümüyle ilgili şok iddia

Okuduğu 'Anne' şiiriyle beğeni kazanan müzisyen Hüseyin Acun'un ölümünün ardından şok iddia ortaya atıldı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Cezaevinde hayatını kaybeden Hüseyin Acun'un ölümüyle ilgili şok iddia
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hakkında kesinleşmiş 4 yıl hapis cezası bulunan müzisyen Hüseyin Acun, cezaevine girişinin ardından yaşamına son vermişti. “Ben ağlarsam kara toprak da ağlar. Çığrışır içimdeki sessizlik. Deryaya sürer gönlümü. Yürek yangınımı korlayan. Anama götürün gönlümü. Girersin hep rüyalarıma. Gözü yaşlı uyanırım. Girersin hep rüyalarıma. Bir haykırış ile uyanırım. Murat istedim kız ana. O kara topraktan Murat istedim. Seni bana geri vermez mi” dizeleriyle akıllara kazınan Hüseyin Acun Develi İlçesi’ne bağlı Karapınar Köyü’nde toprağa verildi. 
Sevenlerini yasa boğan müzisyenin ölümünün ardından bir de çarpıcı iddia gündeme taşındı. İddiaya göre; Hüseyin Acun’un yüzde 80 engelli raporu olmasına rağmen cezaevine gönderilmiş. 
Konuyu gündeme taşıyan Gazete Pencere’den Candan Yıldız, “Kayseri’de müzik yaparak geçimini sağlayan 42 yaşındaki Hüseyin Acun, yüzden 80 engelli raporuna rağmen cezaevine gönderildi. Cezaevine gönderildikten bir gün sonra aileye intihar ettiği haberi geldi.
Hüseyin Acun…

Müzisyen bir ailenin çocuğu. Maraş’tan Kayseri’ye göç etmiş dedeleri…

Düğünlerde müzik yapan, kendisine ait besteleri olan, adına açtığı Youtube kanalında videolarını paylaşan, O Ses Türkiye’ye kayıt videosu gönderen Hüseyin Acun’un cezaevinden ölüm haberi geldi bu sabah ailesine.

Resmi bir açıklama henüz yok. Ancak ailenin ulaştığı infaz memurlarının iddiasına göre Hüseyin Acun tek başına kaldığı hücrede intihar etti.

Gerçek otopsi raporundan sonra ortaya çıkacak.

Acılı aile, hakkında yüzde 80 şizofreni raporu olan Hüseyin Acun’u ‘ihmalin’ öldürdüğünü düşünüyor ve adalet istiyor…” dedi.  
Canan Yıldız’ın haberinin tamamını okumak için TIKLAYINIZ!