Çevikel, FETÖ'den gözaltına alınan Hiçyılmaz'a kendi sözleri ile seslendi:

Çevikel, FETÖ'den gözaltına alınan Hiçyılmaz'a kendi sözleri ile seslendi:
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ın, FETÖ/PDY  operasyonu kapsamında gözaltına alınmasını değerlendiren Ticaret Odası Meclis Üyesi Hacı Çevikel, Hiçyılmaz’a kendi sözleri ile gönderme yaptı. Çevikel, ‘’Odamızın FETÖ ile anılmasını artık istemiyoruz, Hiçyılmaz istifa etmelidir.’’ dedi.

 Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiyılmaz’ın gözaltına alınmasının ardından Kayseri Olay’a değerlendirmelerde bulunan Oda Meclis Üyesi Hacı Çevikel, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Hiçyılmaz’a, ‘’Gereğini yap, uzatma ve artık istifa et’’çağrısı yapan Çevikel, ‘’Paralel yapıya yönelik olarak daha önce gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan Meclis eski Başkanı Mehmet Filiz’e yönelik olarak Hiçyılmaz, ‘Odamızın adının sık sık kamuoyunda paralel yapı ile anılmasından rahatsız oluyoruz. Bu nedenle bu arkadaşlarımızın bulundukları görevlerden istifa etmelerini istiyoruz.’ demişti. Bu konuda mecliste önerge vermişlerdi, 40’a yakın imza ile bu süreçte bu yönde ifadeler kullanarak, kendilerince gündem oluşturmak istemişlerdi. Şimdi o dönem bazı isimler görevlerinden istifa etti. Yani gereğini yaptı. Peki şimdi aynı duyarlılığı Hiçyılmaz da gösterecek mi? Kendisi de FETÖ’den gözaltına alındı. Odamızın bu şekilde anılmasından rahatsızız. Odamızın başındaki isim FETÖ’den gözaltına alınmıştır. Kamuoyunda odamız bu nedenle itibar kaybetmektedir. Odamızın bu hain yapıyla anılmasını istemiyoruz. Kısa zamanda Hiçyılmaz gereğini yapmalı ve görevinden istifa etmelidir. Çünkü vakti zamanında kendisi de bu yönde paralel yapı ile gözaltına alınan, tutuklanan bazı  isimler için girişimde bulunmuş ve öncülük etmişti. Hodri meydan. Şimdi Hiçyılmaz bu örgütle anılıyor, bu nedenle görevinden derhal, zaman kaybetmeden istifa etmelidir. Kayseri Ticaret Odası’na bu şekilde zarar vermeye kimsenin hakkı yok. Ticaret Odası artık gerçek gündemine dönmelidir. Tüccarın, girişimcinin sesi olmalıdır. Bu şehre, ülkeye fayda sağlayacak projelere imza atmalıdır. Artık odamız bu yapıdan tamamen temizlenmelidir.’’ şeklinde konuştu.

HABER: Hüseyin GÖKTAŞ