Cevahir'den müjdeli haber geldi!

Kayserili Cevahir Kirişçi karakteri ile hafızalara kazınan Ufuk Özkan'dan sevindiren haber geldi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Cevahir'den müjdeli haber geldi!

Kayserili Kirişçi ailesini konu “Geniş Aile” dizisinde canlandırdığı Cevahir Kirişçi rolü ile hafızalarda yer tutan ünlü Oyuncu Ufuk Özkan'ın organ nakli beklediği, 3. derece siroz hastası olduğu ve karaciğer nakli olması gerektiği biliniyordu. Özkan geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı fotoğraflı paylaşım ile müjdeyi vermişti.

Organ nakline gerek kalmadığını ve ilaç tedavisinin sonuç verdiğini dile getiren Özkan 1 hafta sonra taburcu olacağının müjdesini veren Özkan yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

"Günaydın, Hastanede 15nci gün arayan soran dua eden sosyal medyada beni hiç yalnız bırakmayan sizler, şükür ne çok sevenim varmış. Bana güç oldunuz, o zaman güzel haberi vereyim…Organ nakline gerek kalmadı ilaçlarla devam. En kısa zamanda sahalara dönücem gülmeye güldürmeye devam. Hepinize abilerim ablalarım kardeşlerim sarılmak istiyorum desteğiniz paha biçilmez. İyiki sevenlerime, hep güleryüzlü samimi hemşirelere, düşmeyeyim diye beni yıkayan Ahmet abime, diyet yemeklerini lezzetlendiren ve küçük kaçamaklar yapmama izin veren Sibel kardeşime, her saat başı ben uyurken bile kontrol eden Alihan kardeşime, odamı hergün resmen kırklayan Zeynep ablama ve adını hatırlayamadığım tüm sağlık çalışanlarından Allah razı olsun ve Sağlık bakanımız sayın Fahrettin Koca beyefendiye güç ve güven veren aramaları ve mesajları için teşekkür ederim ve Prof.Dr Murat Dayangaç ile Prof.Dr.Onur Yaprak hocalarıma artık Dostlarıma diyorum çok teşekkür ediyorum (canlar böle devam ederse 1 hafta sonra taburcu olurum tam hazır olmadan çıkmıyoruz çünkü bazı kan değerlerini sabitlememiz gerekiyor) Ama merak etmeyin kapının önünden uzaklaşmıyorum daha uzun yıllar buralardayım, sevgiler."

Müjdeli haber geldi: Cevahir taburcu oldu!

Taburcu oldu!

Ufuk Özkan dün yaptığı paylaşımla sevenlerine müjdeli haberi verdi. Özkan, doktoru Prof. Dr. Onur yaprak ile yaptığı özçekimi Taburcu olduk notu ile paylaştı. Özkan'ın ailesi, yakınları ve tüm sevenleri müjdeli haber üzerine sevinçlerini Özkan ile paylaştı.