CEO Ertekin kızdı: Ciddiye almayın!

Erciyes Anadolu Holdign CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, seçim sonuçlarına yönelik yaşanan bazı gelişmeler üzerine yaptığı eleştirilere yönelik muhalefetten gelen tepkilere üstü kapalı yanı verdi. Detaylar Kayseri Olay Haber merkezince hazırlanan haberimizde...

CEO Ertekin kızdı: Ciddiye almayın!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holdign CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, seçim sonuçlarına yönelik yaşanan bazı gelişmeler üzerine yaptığı eleştirilere yönelik muhalefetten gelen tepkilere yanı verdi.

Eleştirilerine dair paylaşımı etiketleyen Ertekin, “Bu saldırılara ‘Hadsize had bildirmek, yetime kaftan giydirmek gibidir’ diyerek cevap vermek ya da ‘İt ürür kervan yürür’  diyerek susmak sizin tercihinizdir. Nerde kalmıştık der, derse döneriz” dedi.
CEO Ertekin kızdı: Ciddiye almayın!
“Üniversitede hocalık yapıyorum. Öğrencilerimle bazen derse ara verip hayata dair sohbet ederiz” diyen Ertekin, paylaşımında şunları söyledi: “Başarı gayrete aşıktır. Başarılı olmak için samimiyetle çok çalışın. Göreceksiniz bu durumda hakkında sürekli konuşulan kişi olacaksınız. Bu ülkede yaşayan herkesin fikrini hakaret etmeden beyan etme hakkı vardır. Beğenmediğiniz fikirleri kabul etmek zorunda değilsiniz ama fikir açıklama özgürlüğüne saygı duymak zorundasınız. Ama göreceksiniz en çok da demokrat geçinenler, bu ülkede fikir özgürlüğü yok diyenler sizi konuşturmamaya çalışacaktır. Sosyal medya dehlizlerinde arkanızdan konuşulanları ciddiye almayın. Varlığından haberdar olmadığınız, yahu bu şehirde böyle biri mi yaşıyormuş dediğiniz, sadece fikir beyan ettiniz diye size sataşarak şöhret devşirmeye çalışan kişilere cevap vererek paye kazandırmayın. Din, spor ve siyasetle ilgili fikrinizi beyan edebilirsiniz ama münakaşaya girmeyin. Çünkü muhatabınız büyük olasılıkla 500 kelimeyle konuşan ve 2. cümleden sonra fikirleri tükeneceği için fikir kifayetsizliğini hakaretle kapatmaya çalışacak bir ‘dil acizi’ olacaktır. Ve unutmayın bu fikir fukaraları aslında sizi ya da başarılarınızı çekemediği için değil kendi başarısızlıklarını hazmedemedikleri için size saldırmaktadır. Bu saldırılara “Hadsize had bildirmek, yetime kaftan giydirmek gibidir” diyerek cevap vermek ya da “İt ürür kervan yürür” diyerek susmak sizin tercihinizdir.” Nerde kalmıştık der, derse döneriz.

İŞTE CEO ALPASLAN BAKİ ERTEKİN'İN O AÇIKLAMASI