CEO Ertekin'in 'nefes ol' çağrısına Kapalı Kale'den destek sözü!

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, SMA hastalığıyla mücadele eden Aysima ve ailesi için destek çağrısı yaptı. Bu çağrıya Kayserispor'un tutkulu taraftar grubu Kapalı Kale'den destek sözü geldi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

CEO Ertekin'in 'nefes ol' çağrısına Kapalı Kale'den destek sözü!

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, SMA hastalığı ile mücadele eden Aysima ve ailesi için destek istemişti. CEO Ertekin’in destek çağrısına Kapalı Kale’den destek sözü geldi.

CEO Ertekin, SMA hastalığı ile mücadele eden Aysima ve ailesi için duygusal bir çağrıda bulundu. Ertekin'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, toplumun önde gelen isimlerine seslenerek, Aysima'nın yaşam mücadelesine destek olmalarını talep etti.

CEO Ertekin’in sosyal medyadan yaptığı çağrıya Kayserispor’un tutkulu taraftar grubu olan Kapalı Kale’den yanıt geldi. Kapalı Kale, sosyal medya üzerinden CEO Ertekin’in çağrısına şu ifadelerle cevap verdi; “Kapalı Kale olarak Erciyes Anadolu Holding CEO’muz Doç. Dr. Alpaslan Baki Ertekin’in çağrısı üzerine bizlerde en kısa sürede Aysima’ya nefes olmak için elimizden geleni yapacağız… Tüm abi - kardeşlerimizi Aysima’ya nefes olmaya davet ediyoruz…”

Kapalı Kale'nin bu duyarlı hareketi, Kayserispor sevdalısı vatandaşlar arasında da olumlu bir karşılık bularak Aysima'ya destekler art arda gelmeye başladı. Gelen destekler üzerine CEO Ertekin, şu açıklamada bulundu; "Allah razı olsun. Sizin bu fedakarlığınız ve katkınız Aysima’ya nefes olmak için çok büyük bir adım olacak. Dün mesajım üzerine 500 lira, 1000 lira, 2000 lira ve hatta fazlasını yatıran bir çok bağışçımız bana dekontlarını attı. Hepinizden Allah razı olsun. Kapalı Kale uyuma Aysima’ya sahip çık Ahmet Dirgenali, Kapali Kale. Gücümüz neye yetiyorsa. Maddi olarak gücümüz yoksa da sosyal medya gücümüzle, maddi gücü olanlara ulaşmamıza katkı vermiş olun" dedi.

CEO Ertekin'in 'nefes ol' çağrısına Kapalı Kale'den destek sözü!