CEO Ertekin'in mutluluk fotoğrafı

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in mutluluk fotoğrafı. CEO Ertekin neden 'mutlu ve gururluyum' açıklaması yaptı? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

CEO Ertekin'in mutluluk fotoğrafı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımlarla eski mesai arkadaşlarının mutluluğuna ortak olan Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, bu kez arkadaşlarıyla yan yana geldi.

Spor A.Ş Genel Müdürü ilen birlikte mesai yaptığı Genel Müdürü Yardımcısı Selim Terzi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü, Organizasyon Müdürü Veli Ozan Çakır ise Spor Hizmetleri Genel Müdürü olmuştu. CEO Ertekin,  her iki atamanın da bakanlık için büyük kazanım olduğunu ifade etmişti. 

Ertekin, bugün o arkadaşlarıyla buluştu. Buluşma Spor Hizmetleri Genel Müdürümüz Veli Ozan Çakır’ın makamında gerçekleştirildi.  Buluşmadan bir fotoğraf karesi paylaşan Ertekin, “Mutlu ve gururlu olduğum çok mu belli oluyor” ifadelerini kullandı. 

Ertekin açıklamasını şöyle sürdürdü; ”Yıllar sonra Spor Hizmetleri Genel Müdürümüz Doç. Dr. Veli Ozan Çakır’ın makamında buluştuk. Yaptıkları başarılı işlerle, çalışarak, hak ederek oturdukları yeni görev koltuklarında, bürokrasimizin yüz akı işler yapmaya devam edeceklerine eminim. Allah ikisinin de yolunu açık etsin.”