CEO Ertekin'in eski yol arkadaşı bakın nereye atandı!

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Spor A.Ş. Genel Müdürü iken yol arkadaşı Spor A.Ş. Organizasyon Müdürü Veli Ozan Çakır'ın Spor Hizmetleri Genel Müdürü olduğunu paylaştı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

CEO Ertekin'in eski yol arkadaşı bakın nereye atandı!

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, eski mesai arkadaşlarının yeni görevlerine atandığını sosyal medya üzerinden duyurdu. Spor A.Ş. Genel Müdürü iken çalıştığı yol arkadaşı Veli Ozan Çakır'ın Spor Hizmetleri Genel Müdürü olarak atanmasıyla ilgili olarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir okul olduğunu ve bu okuldan yetişen gençlerin ülke yönetiminde görev aldığını belirtti.

CEO Ertekin'in eski yol arkadaşı bakın nereye atandı!

CEO Alpaslan Baki Ertekin, sosyal medya paylaşımında, eski mesai arkadaşlarının görev yükselmelerini kutlayarak; "Spor Aş Genel Müdürü iken birlikte mesai yaptığım Genel Müdür Yardımcım Selim Terzi Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü olmuştu. Şimdi de o zamanki Organizasyon Müdürüm Veli Ozan Çakır Spor Hizmetleri Genel Müdürü oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi okuldu ve bu okuldan onlarca başarılı, kabiliyetli genç yetişti ve bugün ülke yönetiminde görev alıp ellerini taşın altına koyuyorlar. Her iki atama da bakanlıklarımız adına büyük kazanım. Sayıları artsın inşallah" dedi.