CEO Ertekin: Gurur duyuyoruz!

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin Kadın Kooperatifi ile ilgili yaptığı paylaşımda: 'Kadınlarımızla el ele çalışmaktan ve onlarla bir projede yer almaktan gurur duyuyoruz.' ifadelerine yer verdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

CEO Ertekin: Gurur duyuyoruz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin Kadın Kooperatifi ile ilgili yaptığı paylaşımda: "Kadınlarımızla el ele çalışmaktan ve onlarla bir projede yer almaktan gurur duyuyoruz." ifadelerine yer verdi.

CEO Ertekin'den Kadın Kooperatifi açıklaması: Gurur duyuyoruz!

CEO Ertekin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Kadın Kooperatifi vurgusu yaptı.

CEO Ertekin'den Kadın Kooperatifi açıklaması: Gurur duyuyoruz!

CEO Ertekin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Geleceğe güvenle bakan toplumların yapı taşı, kadın gücüdür. Gönül ve akıl birliği yapan kadınlarımızın kararlılığıyla her zorluğu yeneceğimize inanıyoruz. Holding şirketlerimizden Doquhome cumhurbaşkanımızın eşi sayın Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek öncülüğünde başlatılan Kadın Kooperatiflerine sanayi desteği kapsamında “Kardelen Güçlü Kadınlar Kooperatifi” ile işbirliği yaparak çok güzel ürünler ürettiriyor. İmkânsızlıklara rağmen üretmekten, yarınları kurmaktan vazgeçmeyen kadınlarımızla el ele çalışmaktan ve onlarla bir projede yer almaktan gurur duyuyoruz."

CEO Ertekin'den Kadın Kooperatifi açıklaması: Gurur duyuyoruz!