CEO Ertekin'den o başkanlara taziye ziyareti!

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış'ı ve Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitçi'yi ziyaret ederek taziye bildirdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

CEO Ertekin'den o başkanlara taziye ziyareti!

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış'ı ve Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitçi'yi ziyaret ederek taziye bildirdi. CEO Ertekin ziyareti sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu.

CEO Ertekin yaptığı açıklamada: "Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Recep Bağlamış'ın annesi Elmas Bağlamış hanımefendinin taziyesi için Recep Bağlamış başkanı ve Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Mehmet Büyüksimitçi’nin kayınbabası Rıdvan Uzunlulu beyefendinin taziyesi için Mehmet Büyüksimitçi başkanı ziyaret ederek merhume annemize ve merhum babamıza Allah’tan rahmet kalanlara da sabır diledim." ifadelerine yer verdi.CEO Ertekin'den o başkanlara taziye ziyareti!