CEO Ertekin'den Başkan'a başsağlığı ziyareti!

CEO Alpaslan Baki Ertekin, geçtiğimiz hafta elim bir olay sonucu oğlunu kaybeden CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin'e başsağlığı ziyaretinde bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

CEO Ertekin'den Başkan'a başsağlığı ziyareti!

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, geçtiğimiz hafta oğlunu kaybeden CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin'e başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Feyzullah Keskin'in oğlu Avukat Hüseyin Keskin 4 Nisan 2024 tarihinde elim bir olay sonucu hayatını kaybetmişti. Avukat Hüseyin Keskin, geçtiğimiz cumartesi günü CHP önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılıdığı ceneza töreni sonrasında Kayseri Asri Mezarlığa defnedilmişti.

CEO Ertekin'den Başkan'a başsağlığı ziyareti!

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından da başsağlığı mesajı yayınladı. Ertekin, "Feyzullah Keskin beyefendiye evinde taziye ziyaretine gittim. Evlat acısı anayı, babayı yakar, kavurur. Ana, baba da 'biz bu dünyada yandık, kavrulduk, yavrumuza cehennem ateşi değmesin' dermiş. Allah Feyzullah başkana ve kıymetli eşi hanımefendiye güç, kuvvet, sabır versin."