CEO Ertekin'den 7 Şubat açıklaması

Sanayinin, gastronominin, gururun şehri Kayseri… Bugün 7 Şubat Dünya Kayserililer Günü… İşte Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in 7 Şubat Dünya Kayserililer Günü mesajı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

CEO Ertekin'den 7 Şubat açıklaması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye'nin en büyük sanayi şehirlerinden biri olan Kayseri, pek çok sektörde lider firmalara ev sahipliği yapıyor. Pastırması, sucuğu mantı gibi lezzetleriyle de gastronomi turizminin gözdesi olan Kayseri bereketli topraklarıyla üretim üssü olarak ön plana çıkıyor. Kayseri, kış turizmi ile de marka şehir olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyor. 

Birbirinden farklı başarılara imza atan Kayserililer haklı bir gurur yaşarken 7 Şubat Dünya Kayserililer Günü olarak kutlanıyor. 

Adını Kayseri’nin simgesi Erciyes Dağı’ndan alan Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu içerisinde yer alan 8 ayrı sektörde 30 şirkete sahip olan Kayseri için önemli marka Erciyes Anadolu Holding’in CEO’su Alpaslan Baki Ertekin de 7 Şubat Dünya Kayserililer Günü’nü unutmadı. 

7 Şubat Dünya Kayserililer Günü’ne özel paylaşım yapan CEO Ertekin, “Pek çok sektörde Türkiye’nin en büyük sanayi şirketleri ile adımızı tüm dünyaya duyuran Kayserimiz hem bir sanayi şehri; hem de bereketli topraklarıyla ülkemizin üretim üssü. Gastronomi ve kış turizmi ile de marka şehir. Şehrimizle her zaman gurur duyuyoruz. 7 Şubat Kayserililer Günümüz Kutlu Olsun!”  dedi.