CEO Ertekin ciro mutluluğunu paylaştı

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin 1 Milyar TL'lik cironun gerçekleşmesinin mutluluğunu paylaştı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

CEO Ertekin ciro mutluluğunu paylaştı

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin Doquhome fabrikasının cirosu için 4 yıl önceki söyledi sözlerin gerçekleşmesinin mutluluğunu sosyal medya üzerinden paylaştı.

CEO Ertekin ciro mutluluğunu paylaştı

CEO Alpaslan Baki Ertekin’in paylaşımı şu şekilde; “Bir ev tekstili ve dekorasyon markamız olmalı. Kaliteli ürünleri erişilebilir fiyatlarla İstikbal, Bellona ve Mondi mağazalarımızda müşterilerimizle buluşturursak 5 yıl içinde 1 Milyar ciro hayal değil” dediğim günün üstünden 4 yıl geçti. Bu sabah itibarı ile Doquhome fabrika ciromuz 1 Milyara ulaştı. Başta Genel Müdürümüz Adem Satıcı bey olmak üzere tüm mesai arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim erciyesanadolu”

2019 yılında kuruldu

2019 yılında kurulan Doqu Ev Tekstili Sanayi ve Ticaret A.Ş., üretime de aynı yıl başlamıştır. Kendi öz kaynaklarından yaptığı yatırımlarla sürekli büyüyen Doqu Home, halen 31.640 m² kapalı alan/20.592 m² açık alan, toplam 279 çalışan sayısı ile ev tekstili ve elyaf üretiminde faaliyet göstermektedir.