CEO Ertekin: 1 ay gecikmeli de olsa başlattık!

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, 'İlham Veren İsimler Genç Yeteneklerle Buluşuyor' adlı programın dün akşam başladığını duyurdu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

CEO Ertekin: 1 ay gecikmeli de olsa başlattık!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, ‘İlham Veren İsimler Genç Yeteneklerle Buluşuyor’ adlı programın dün akşam başladığını duyurdu. CEO Ertekin Haziran ayında ‘İlham Veren İsimler Genç Yeteneklerle Buluşuyor’ adlı programı başlatacağını ve programının ilk konuğunun, Kayseri’li Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki olmasını istediğini duyurmuştu. Ertekin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti: "Erciyes Anadolu Holding ‘İlham Veren İsimler Genç Yeteneklerle Buluşuyor’ programının ilk konuğu Kayseri’li Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği bakanımız sayın Mehmet Özhaseki olsun istiyoruz."

CEO Ertekin: 1 ay gecikmeli de olsa başlattık!

Program dün akşam Bakan Özhaseki'nin katılımı ile gerçekleşti. 

Özhaseki katılım gösterdiği programı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu. Özhaseki, yaptığı yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi: Erciyes Anadolu Holding ve TV Kayseri iş birliğinde düzenlenen “İlham Veren İsimler Genç Yeteneklerle Buluşuyor” söyleşisine katılarak gençlerimizle bir araya geldik. Genç Yetenek Programı kapsamında üniversite hayatına devam eden gençlerimiz için hazırlanan bu programda çeşitli projelerde görev alan evlatlarımız, kendilerini geliştirme imkânı buluyor. Bizler de bu program kapsamındaki gençlerimize tecrübelerimizi aktardık, sohbet ettik. Gençlerle gerçekleştirdiğimiz samimi sohbetimizi Pazartesi günü saat 20.00’de TV Kayseri ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Böylesine güzel bir projeyi hayata geçiren Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alparslan Baki Ertekin’i ve MedyaNet Grup Genel Yayın Yönetmeni Ömer Faruk Hamurcu’yu tebrik ediyor, nice örnek projeyi hayata geçirmelerini temenni ediyorum."

CEO Ertekin: 1 ay gecikmeli de olsa başlattık!

CEO Ertekin ise program sonrası yaptığı yazılı açıklama ile 2. Bölüm müjdesi verdi

Ertekin, "Temmuz ayında yapmayı planladığımızı duyurduğumuz ilk programımızı 1 ay gecikmeli olsa da planladığımız gibi Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği bakanımız sayın Mehmet Özhaseki ile başlattık. Gelenekselleşmesini istediğimiz ve her ay kim konuk olacak diye gençlerimizin merak etmesini ve sabırsızlıkla beklemesini istediğimiz programımızın ikincisi Eylül ayında yine bir bakanımız ya da önceki dönem bakanımız ile olacak." dedi.