Cenazede buluştular

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın annesinin cenazesine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada eski yol arkadaşı Abdullah Gül'le tokalaştı. Erdoğan ve Gül, tabutu birlikte omuzladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Cenazede buluştular
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın annesi Fatma Yazıcı'nın cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bir dönem yol arkadaşlığı yaptığı ancak daha sonra aralarında soğuk rüzgarların estiği 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le tokalaştı. Gül, Erdoğan'ı 28 Mayıs seçimlerinin ardından tebrik etmiş ve düzenlenen kutlama törenine de katılmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan ayrılarak geldiği Eyüp Sultan Camisi'nde cuma namazını kıldı. Erdoğan burada, namazın ardından Fatma Yazıcı için düzenlenen cenaze törenine katılarak, Hayati Yazıcı ve yakınlarına taziyelerini iletti.Cenazede buluştularCumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, AK Parti Milletvekili Hulusi Akar ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de cenaze namazında saf tuttu.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, kıldırdığı cenaze namazının ardından merhum için dua etti ve tezkiye konuşması yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradaki konuşmasında, yol ve dava arkadaşı Hayati Yazıcı'nın annesi için Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın tezkiye konuşmasını en güzel şekilde yaptığını söyledi.
Erdoğan, konuşmasının ardından Gül'le birlikte tabuta omuz verdi. O anlar kameralara yansırken Fatma Yazıcı'nın naaşı defnedilmek üzere Eyüp Mezarlığı'na götürüldü.Cenazede buluştular