Ceketi, kravatı çıkarttı bakın ne yaptı!

Şükrü Baktır İmam Hatip Fen Lisesi'ni tanıtımı sonrasında Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nun performansı öğrencilerden alkış aldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ceketi, kravatı çıkarttı bakın ne yaptı!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu Altınoluk Mahallesine hayırsever iş adamı Şükrü Baktır tarafından okul, konferans salonu, yemekhane ve yurttan oluşan özel okul konseptinde yaptırılan Şükrü Baktır İmam Hatip Fen Lisesi’ni tanıttı.

Okul bahçesinde videolu olarak vatandaşlara okulu tanıtan Başkan Palancıoğlu şunları söyeldi; “Eğitim, öğrenciler bizim için son derece önemli. Daha önce söylemiştik Türkiye’de en çok okul yapan belediyeyiz. Şu an buradaki okul Şükrü Baktır İmam Hatip Fen Lisesi’dir. Baktır ailesine teşekkür ederim, özel okul formatında çok güzel bir hale geldi. Projemiz bire bir uygulandı ve peyzajını da biz bitirdik. Yakında buranın açılışını yapacağız. Çok güzel çok şık bir okulumuz oldu. Hacı Şükrü Baktır Amca projeyi gördü ancak sonunu göremedi mekânı cennet olsun korana döneminde kaybettik. Evlatları sağ olsun okulun tamamlanmasını sağladılar ve muazzam bir okul ortaya çıktı. Altınoluk, Yeniköy bölgemiz Asri Mezarlığın hemen karşısında. Güzel bir yemekhanemiz ve konferans salonumuz ve yurdumuz var. Bu bölgenin en önemli yatırımlarından bir tanesi, bugün güncel olarak 150 200 milyon TL’ye mal olacak bir proje. Dolayısıyla Kayseri’ye Melikgazi’ye kazandırmış olduk. Baktır ailesine teşekkür ederim Hacı Şükrü Baktır Amcanın mekânı cennet olsun. Melikgazi olarak yaptığımız projeleri sizlere gösteriyoruz ve bizde mutlu oluyoruz. Yüzlerce yatırımımız var okul, cami, sağlık ocağı, sosyal tesis, kuran kursu hepsi de çok güzel. Hepsi de Melikgazi’ye değer verdi. Bu okulumuzun da açılışını Bakanlarımızın katılımıyla en kısa zamanda yapacağız.”Başkan soyundu, bakın ne yaptı!Tanıtım sonrasında okulun bahçesine voleybol oynayan öğrencileri gören Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ceketini ve kravatını çıkarttı kollarını sıvadı ama umduğunu bulamadı. ’Kim iyi oynuyor arkadaşlar” diye gençlere seslenen başkan “sizlerin voleybol sahasına ihtiyacınız var” dedikten sonra oyuna dahil oldu. Öğrencilerin voleybol oynadığını düşünen başkan ayak voleybolu olduğunu öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi. Performansıyla öğrencilerden alkış alan Başkan Palancıoğlu, öğrencilerden başarı konusunda Türkiye’den ses getirecek derece beklediğini söyledi.Başkan soyundu, bakın ne yaptı!