Çaykur Rizespor Boldrin'de ısrarcı, ama...

Çaykur Rizespor Boldrin'de ısrarcı, ama...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İstikbal Mobilya Kayserispor’un Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando Boldrin, Çaykur Rizespor yolunda. Karadeniz temsilcisi, geçtiğimiz yıl kiraladığı Fernando Boldrin’i, renklerine katmakta ısrarcı.

İki kulüp yönetimi transferde ortak noktada birleşme zemini arıyor. Oyuncunun satın alma opsiyonu 1.5 Milyon Euro. Kayserispor, bu rakamı yapılan görüşmelerde 1 Milyon Euro'ya kadar düşürürken; Çaykur Rizespor yönetimi ise, bu rakamı fazla buldu ve indirim bekliyor. Rizespor yönetimi, Brezilyalı oyuncu için 500 bin Euro’yu gözden çıkardı. Çaykur Rizespor taraftarı Boldrin’in için yönetime talepte bulunurken, transferin birkaç gün içinde netlik kazanacağı gelen haberler arasında yer aldı.

Boldrin’in de Çaykur Rizespor’a sıcak bıktığı ve yönetimden de kolaylık beklediği öğrenildi. Kayserispor yönetimi, Boldrin’in gitme ihtimalinden dolayı geçtiğimiz yıl Çin’den kiraladığı Tjaronn Chery’i gündeme aldı. Bonservisini elinde bulunduran Chery’in de yeniden Kayserispor’da oynamak istediği öğrenildi.