Çanakçıoğlu'nun acı günü!

Asır Mobilya ve Çanakçıoğlu mobilyanın sahiplerinden Mehmet, Hasan, Ahmet ve Ömer Çanakçıoğlu'nun annesi Reyhan Çanakçıoğlu hayatını kaybetti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bültenimizde.

Çanakçıoğlu'nun acı günü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin önemli iş insanlarından olan ve Asır Mobilya ile Çanakçıoğlu Mobilya’nın sahipleri Mehmet, Ahmet, Hasan ve Ömer Çanakçıoğlu’nun annesi Reyhan Çanakçıoğlu yaşamını yitirdi. 

Çanakçıoğlu’nun vefatını Kayseri Ticaret Odası üyelerine gönderdiği mesajla duyurdu. Mesajda, “Asır Mobilya ve Çanakçıoğlu Mobilya sahiplerinden Mehmet, Hasan, Ahmet ve Ömer ÇANAKÇIOĞLU' nun annesi Reyhan Çanakçıoğlu vefat etmiştir. Cenazesi 24 Mayıs Çarşamba (Bugün)ikindi namazını müteakip Mimarsinan Merkez Camii'nden kaldırılacaktır. Başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı. 

Daha sonra bir paylaşımda Reyhan Çanakçıoğlu'nun oğlu Ahmet Çanakçıoğlu’ndan geldi. Çanakçıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Annem Reyhan Çanakcıoğlu hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi ikindi namazına müteakip Mimarsinan Merkez Camii’nden kaldıralacaktır” dedi. 

89 yaşında hayata gözlerini yuman Reyhan Çanakçıoğlu’nun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Mimarsinan Merkez Camii’de kılınan cenaze namazı sonrası Melikgazi Mimarsinan Güneyler Dere Mezarlığı’nda toprağa verilecek.