Çamlı: Kayserispor'un emeği gasp edildi

Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı, penaltı öncesinde faul yapıldığının altını çizerek, TFF'nin hakemleri değerlendirilmesi yönünde  açıklamada bulundu.

Çamlı: Kayserispor'un emeği gasp edildi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı, penaltı öncesinde faul yapıldığının altını çizerek, TFF’nin hakemleri değerlendirilmesi yönünde  açıklamada bulundu.
Mağlubiyeti hakem kararlarına bağlayan Çamlı, ‘Kayserispor’un emeği gasp edildi” diyerek, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Gerçekten Kayserispor çok büyük bir özveri, mücadele ile buralara geliyor. Ama maalesef yanlış bir düdük.  Penaltıdan önce faul vardı. Ama maalesef direk penaltı değerlendirildi. Galatasaray maçında yanlış sarı karta nasıl cezalar veriliyorsa bugün de bu maçın hakemleri değerlendirilmeli. Ama, bir hakem 4 sene sonra Trabzonspor maçına veriliyorsa ve bu bizim maçımız ise onu da federasyon kendi değerlendirecek. Hakemler hata da yapabilir. Ben Ümit Öztürk’ün asla art niyetli olduğuna inanmıyorum, ama baskı altında kaldığını hepimiz gördük. Maalesef bugün bu adar güzel iyi oyun oynayan Kayserispor’un emeği gasp edildi. Başka söyleyecek söz yok. Ama inanıyorum ki, benim takımım, bundan sonra da başarılı olacaktır, çok maç kazanır. Kayserispor’un bileğini bükmek kolay değil. Çok iyi bir takımımız, teknik heyetimiz var. Ben soyunma odasına girip, teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ettim. Hepsine helal olsun, demek ki her şey oynayarak değil de, lobi faaliyetlerinin de iyi yapılması gerekiyor, bugün de bunu gördük.”