Camii Kebir'i gezen Özhaseki: Vatandaş oyum Erdoğan'a diyor…

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, çarşıya çıktı. Özhaseki, Camii Kebir'de esnaf ziyareti yaptı ve 'Çocukluğum buralarda geçti' mesajı verdi...

Camii Kebir'i gezen Özhaseki: Vatandaş oyum Erdoğan'a diyor…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, çarşıya çıktı. Özhaseki, “Çocukluğumuzun geçtiği sokaklarda, mahallelerde esnaflık yapan kıymetli hemşerilerime samimiyetleri ve sıcak karşılamaları için teşekkür ediyorum” dedi.
Camii Kebir'i gezen Özhaseki: Vatandaş oyun Erdoğan'a diyor…AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur oylamasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Camii Kebir'i gezen Özhaseki: Vatandaş oyun Erdoğan'a diyor…
Özhaseki, “Çocukluğum geçti” dediği Camii Kebir’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşlarla sohbet eden Özhaseki, seçim için de destek istedi. 14 Mayıs seçimlerinde yeniden aday gösterilmeyen ve partide Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Özhaseki, ziyaretlerine ilişkin olarak şu ifadeleri kullandı: Camii Kebir çevresi esnaflarımızla kucaklaştık; helalinden bereketli, bol kazançlar diledik. Samimi sohbetleriyle Cuma’nın muhabbetini gönlümüze taşıyan hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Hemşehrilerim kararını vermiş; “Güven ve istikrar için, daha büyük ve güçlü Türkiye için Oyum  Erdoğan’a” diyor.
Camii Kebir'i gezen Özhaseki: Vatandaş oyun Erdoğan'a diyor…Camii Kebir'i gezen Özhaseki: Vatandaş oyun Erdoğan'a diyor…Camii Kebir'i gezen Özhaseki: Vatandaş oyun Erdoğan'a diyor…Camii Kebir'i gezen Özhaseki: Vatandaş oyun Erdoğan'a diyor…Camii Kebir'i gezen Özhaseki: Vatandaş oyun Erdoğan'a diyor…