Çalıksoy: Haksızlığa değil, adalete vur mührü!

İYİ Parti Talas Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çalıksoy, vatandaşlara da seslenerek, '28 Mayıs'ta Milletin İstiklalini yine Milletin azim ve kararı kurtaracak. Haydi, hemşehrim karanlığa değil güneşe, haksızlığa değil adalete vur mührü, artık yeter de tarih yaz, durdur bu zulmü' ifadelerini kullandı.

Çalıksoy: Haksızlığa değil, adalete vur mührü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Talas Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çalıksoy, seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Aydınlık Türkiye sevdamızdan, İYİ'lik yolundan vazgeçmeyeceğiz, milletin hakkına, hukukuna, helal oylarına sahip çıkacağız” dedi. Çalıksoy, vatandaşlara da seslenerek, “28 Mayıs'ta Milletin İstiklalini yine Milletin azim ve kararı kurtaracak. Haydi, hemşehrim karanlığa değil güneşe, haksızlığa değil adalete vur mührü, artık yeter de tarih yaz, durdur bu zulmü” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de gözler 28 Mayıs seçimlerine çevrildi. Türkiye Cumhurbaşkanını seçmen için sandık başına gidecek. Seçimde iki aday yarışacak. Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu. Seçimin nasıl sonuçlanacağı merak edilirken, Kayseri’de de 28 Mayıs’taki seçime yönelik değerlendirmeler sürüyor. İYİ Parti Talas Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çalıksoy da konuyla ilgili açıklama yaptı.  Vatandaşlara seslenen Çalıksoy, “Değerli hemşerilerim, aziz milletimizin verdiği her karar baş üstüne” mesajı paylaştı.
Çalıksoy: Haksızlığa değil, adalete vur mührü!
KİMSE MERAK ETMESİN GÜNEŞ YERİNDE
“Kimse merak etmesin güneş yerinde” ifadelerini kullanan Çalıksoy, şunlar söyledi:  14 Mayıs seçimlerinde ne yazık ki her seçim dönemi şahit olduğumuz şeffafsızlıklar, haksızlıklar yine boy gösterdi! Kul hakkı yemeyi normalleştiren zihniyetin helal oylara yönelik kirli oyunları, kini, nefreti de yine farklı yollarla sahnelendi. Her şeye rağmen bu iş daha bitmedi. Kimse merak etmesin güneş yerinde. 20 yıldır AKP tarafından ortaya konan bütün adaletsizliklere, yalanlara, karalamalara, algı oyunlarına, seçimlik vaatlere karşı güneşin aydınlığına sığınacağız. Aydınlık Türkiye sevdamızdan, İYİ'lik yolundan vazgeçmeyeceğiz, milletin hakkına, hukukuna, helal oylarına sahip çıkacağız. İnanıyoruz ki, 28 Mayıs'ta Milletin İstiklalini yine Milletin azim ve kararı kurtaracak. Haydi, hemşehrim karanlığa değil güneşe, haksızlığa değil adalete vur mührü, artık yeter de tarih yaz, durdur bu zulmü! Haydi Bismillah...
Çalıksoy: Haksızlığa değil, adalete vur mührü!