Çalıksoy'dan afiş tepkisi: O zaman vatandaş neden aktarma eziyetini yaşıyor?

İYİ Parti Talas Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy, AKP'nin Cumartesi günü Kayseri'de yapacağı miting öncesinde bazı bölgelerde asılan afişlerde yer alan 'Otobüsler aktarmasız ve ücretsiz olacaktır' ibaresine tepki gösterdi.

Çalıksoy'dan afiş tepkisi: O zaman vatandaş neden aktarma eziyetini yaşıyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Toplu taşımada vatandaşların yaşadığı aktarma zulmüne dikkat çeken İYİ Parti Talas Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy,  “Bu afişler AKP’nin vatandaşa bakışının, yıllardır yaptığı eziyetin itirafıdır. Vatandaşımız her şeyin farkında. Günü geldiğinde bu adamına göre şekillenmelerinizin hesabını sandıkta soracak” dedi.
Çalıksoy, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Şimdi mi anladınız! Vatandaşı toplu taşıma çilesi ile baş başa bırakan, kırsal mahallelerdeki vatandaşlara üvey evlat muamelesi yapan, feryatları duymayan, gündeme taşıdığımız bu isyana hep kulak kapatan AKP idarecileri, milletin aklıyla alay edercesine dört bir yana afişler asmış! Afişlerde yer alan ibare de gerçekten vicdan yaralayıcı ve AKP’nin vatandaşa bakışının, yıllardır yaptığı eziyetin de itirafıdır.  Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kayseri mitingine kalabalık toplamak için telaşa düşen, devlet imkanlarını seferber eden, işçileri, vatandaşı miting alanına toplamaya çalışan AKP zihniyetinin akıllara ziyan afişinde “otobüsler aktarmasız ve ücretsiz olacaktır” yazıyor. AKP idarecileri demek ki, işinize gelen durumlarda aktarma zulmü ortadan kalkabiliyormuş! İşinize gelince maliyet bahaneniz işlemiyormuş! İşinize gelince vatandaşı yıllardır maruz bıraktığınız indir-bindir işkencesine son verilebiliyormuş! İş kendi menfaatleriniz olunca kamu imkanlarını sonuna kadar kullanmaktan, harcamaktan, israf etmekten kaçınmıyorsunuz,  Sanmayın ki, vatandaş bu tabloyu görmüyor, bilmiyor. Vatandaşımız her şeyin farkında. Günü geldiğinde bu adamına göre şekillenmelerinizin hesabını sandıkta soracak. Türkiye İYİ Parti iktidarında da her alanda iyi olacak. Az kaldı.