Çalıksoy açıkladı: 1050 abonenin elektriği kesildi!

İYİ Parti Talas Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy, Ocak ayında Talas'ta 1236 abonenin elektrik faturalarını ödeyemedikleri için elektriklerinin kesildiğine dikkat çekerek, düşündüren tablonun şubat ayında da devam ettiğini söyledi. Şubat ayında da ilçede 1050 abonenin elektrik faturasını ödeyemediğini ve bu nedenle elektriklerinin kesildiğini belirten Çalıksoy, 'Aynı tas aynı hamam tablo devam ediyor. İnsanları faturalarını ödeyemez hale getirdiler. Vatandaşı bu karanlığa sürükleyen iktidar, artık sorunlara çözüm üretemez haldedir. O nedenle ülkemizin yeni ve İYİ bir iktidara ihtiyacı var' dedi.

Çalıksoy açıkladı:  1050 abonenin elektriği kesildi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Talas Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy, vatandaşın yaşadığı ekonomik sıkıntılara dikkat çekmeye devam ediyor. Özellikle artan hayat pahalılığının, düşen alım gücünün hayatın her alanında hissedildiğini kaydeden Çalıksoy, bu durumun bazı acı tabloları da beraberinde getirdiğini söyledi.
“VATANDAŞIN YAŞADIĞI BU SIKINTILARI GÖRMÜYORLAR, DUYMUYORLAR”
Yapılan zamlarla birlikte vatandaşın geçim sıkıntısı yaşadığını dile getiren Çalıksoy, “Her şey katbekat arttı. Her şeye art arda zam geliyor. Zmalar bir türlü bitmek bilmiyor. Türkiye akaryakıta üç gün art arda rekor zamların geldiği bir dönemi bile gördü. Memlekette nereye baksanız ekmek kuyrukları, yağ kuyrukları, ucuz sebze-meyve kuyrukları var. Soğukta uzun süre kuyrukta bekleyen insanlar var. Ne yazık ki vatandaşın yaşadığı bu sıkıntıları görmeyenler, duymayanlar var” diye konuştu.
“GEÇİM DERDİ HER YERİ SARMIŞ. MUTFAKLARDA YANGIN VAR. İNSANLAR FATURALARINI ÖDEYEMEZ HALDE!”
İktidar tarafından balladıra ballandıra anlatılan maaş zamlarının daha vatandaşın eline geçmeden eriyip, bittiğini, tükendiğini ifade eden İYİ Partili Mustafa Çalıksoy, “Bu ülkede kime dokunsanız dert küpü. İnsanlar artık bunaldı, sıkıldı. Nefes alamıyor. Geçim derdi her yeri sarmış. Mutfaklarda yangın var. Kiloyla alım devri sona erdi ve taneyle alım devri başladı. İnsanlar faturalarını ödeyemez hale geldi. Talas ilçesinde yeni yılın ilk ayında 1236 abonenin elektriği, faturalarını ödeyemedikleri için kesilmişti. Tablo Şubat ayında da aynı. Sıkıntı devam ediyor. Yani değişen bir şey yok. İndirim yaptık, açıklamalarının da vatandaşımız da karşılığı yok. Çünkü zaten her şeye yüzde 100’leri aşan zamlar yapıldı. KDV indirimleri ile bu iş olmaz. İşte Ocak ayında 1236 abonenin elektriği faturalarını ödeyemedikleri için kesilmişti, Şubat ayına geldiğimizde de bu acı tablo aynen devam ediyor. Şubat ayında da edindiğimiz bilgiye göre 1050 abonenin elektrik faturalarını ödeyemedikleri için elektrikleri kesilmiş. Bu karanlığın sorumlusu AKP’dir. Vatandaşı bu karanlığa sürükleyen iktidar, artık sorunlara çözüm üretemez haldedir. O nedenle ülkemizin yeni ve İYİ bir iktidara ihtiyacı var. İYİ Parti iktidarında vatandaşımızı hak ettiği yaşamam kavuşacak.  Bizler her daim bu süreçte vatandaşımızın yanındayız. Onların sıkıntılarının çözümü için çalışmalarımı zara vermeden sürdüreceğiz” dedi.

Haber