Çağdaş Atan, maç sonunda öyle bir şey söyledi ki...

Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, maç sonunda neler söyledi? Maddi sıkıntıların çözüm bulması adına nasıl bir öneride bulundu?  

Çağdaş Atan, maç sonunda öyle bir şey söyledi ki...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, Konyaspor ile oynanan ve 2-2 beraberlikle tamamlanan maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Çağdaş Atan, maç sonunda öyle bir şey söyledi ki...
Atan, ilk yarıda her iki takımın da iyi oynamadığını, fakat ikinci yarıda zevkli bir futbol ortaya konduğunu belirterek, “Gönül isterdi ki, iki kez öne geçtiğimiz maçı koparabilelim, 3 puanı alabilelim. Maçtan 3 puan alabilseydik, hem Başakşehirle aynı puana sahip olacaktık, hem de Konyaspor ile farkı 6 puana çıkarmış olacaktık. Konyaspor çok güçlü ve evinde iyi oynayabilen bir takım. Rakibe çok ciddi pozisyonlar vermedik.  Genele göre biraz değişik bir oyun oynadık, 4-51 sistemi ile daha iyi bir savunma yapmaya çalıştık. Konyaspor, kenarlardan çok orta açıp, Diouf ile Soner ile  gol bulmaya çalışan bir takımdı. İyi kapattık, Diouf’a fırsat vermedik, ama Soner’i maalesef tutamadık. Kapattığımız yerden gol yedik, ama ilk yarıda çok iyi futbol yoktu her iki takım adına, ama ikinci yarıda inanılmaz iyi işler yaptık, bekimizi içeri sokup, 3-2-5 sistemine döndüğümüzde harika işler yaptık, topla oynadık, boş alanlar bulduk, bir tık daha bireysel performansımız, özellikle kenardaki oyuncularımız iyi olabilselerdi Konyaspor’u mağlup edebilirdik. Konyaspor da ikinci yarıda iyi oynadı, ikinci yarıda keyifli, güzel bir maç oldu. Maçın hakkı beraberlikti, bizim için de olumlu oldu diyebiliriz, maç için.” ifadelerini kullandı.     

Çağdaş Atan, maç sonunda öyle bir şey söyledi ki...
KAYSERİSPOR’A SPONSOR OLSUNLAR
Atan, sponsor firmalara seslenerek, önümüzdeki sezon kaliteyi koruyup, devam etmeleri için destek çağrısında bulunarak, “Bizim maçlarımız hep keyifli, gollü geçiyor. Buradan sponsorlara seslenmeye çalışıyorum. Bizim ana sponsorumuz Yukatel ve Kayseri’nin önde gelen kuruluşları gelsinler bize sponsor olsunlar, seneye de bu kaliteyi koruyalım, devam edelim. Onlar da güçlü bir markanın arkasında durarak isimlerini daha iyi yerlere taşısınlar. Kayserispor, bu anlamda hem oyun olarak, hem de marka olarak değeri ve desteği hak ediyor. İnşallah, o destek seneye gelir. Pazarlamayı da yaptık, teşekkür ediyorum” diye konuşmasını bitirdi. 

Çağdaş Atan, maç sonunda öyle bir şey söyledi ki...

HABER: HÜSEYİN GÖKTAŞ