Çağdaş Atan ile Burak Yılmaz neden tartıştı?

Kayserispor'un 3-2 mağlup ettiği Başakşehir maçında Çağdaş Atan'ın, maçın başından sonuna kadar sinirli ve hırslı olduğu dikkatlerden kaçmadı. Atan ile Yılmaz arasında gerginlik de yaşandı. Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Çağdaş Atan ile Burak Yılmaz neden tartıştı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’un, özellikle ilk yarıda ortaya koyduğu futbol ve attığı goller, eski teknik direktör Çağdaş Atan’ı epeyce bir rahatsız etti.

Atan, maç boyunda sinirinden yerinde duramadı. İkinci yarıda yaptığı değişikliklerle oyuna ortak olan, son bölümde de üstünlüğü ele geçiren Atan’ın takımı Başakşehir’de futbolcular da genç çalıştırıcı gibi aşırı bir hırs yaptı.

Karşılaşma 10 dakika uzadı. Çağday Atan’ın, sert ve sinirli halleri gözlerden kaçmazken, Burak Yılmaz’a neden sataştığı merak ediliyor. Atan, Burak yılmaz'a laf atınca, genç çalıştırıcı da karşılığını verdi. Maçın hakemi Oğuzhan Çakır, yedek kulübelerindeki gerginliği önlemek için her iki teknik adama da sarı kart gösterdi. Maç bitiminde Çağdaş Atan’ın, el işaretiyle ‘Seninle görüşürüm’ dediği iddia edildi. 

Çağdaş Atan: Ekibime kimse kenardan konuşamaz

Çağdaş Atan, maç sonunda Burak Yılmaz ile yaşanan olayı şu şekilde anlattı: 'Çağdaş Atan, “Orada Burak Hoca, bizim kulübedeki bir oyuncuya bir şey söyledi. Kulübe bizim mahremiyet alanımız, benim ne oyuncularıma ne de yardımcı antrenörlerime, ekibime kimse kenardan konuşamaz. O ekibin lideri olarak yapmam gerekeni yaptım, az önce de görüştük birbirimize başarılar diledik. Çok büyütecek bir şey yok.'