Büyükşehir Zabıta'dan sıkı denetim

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, toplu taşıma araçlarının duraklara güvenli bir şekilde giriş çıkış yapabilmesine engel olan hatalı parklara yönelik sıkı bir denetim gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı esnaf dükkânlarından çarşı ve pazarlara servis araçlarından kaldırım ve yaya yollarına kadar bir dizi denetim gerçekleştirdi. Denetimler arasında toplu taşıma araçlarının duraklara güvenli bir şekilde girmesi, yolcuların güvenli şekilde inmesi ve binmesi de denetimler arasındaydı.

Hatalı park eden şoförler uyarıldı

İnönü Bulvarı, İstasyon Caddesi ve Sivas Caddesi gibi yoğun araç trafiğinin olduğu bölgeler denetim kapsamındaydı. Zabıta ekipleri, otobüs duraklarına hatalı şekilde park eden şöforleri uyararak, araçların kaldırılmasını sağladı. Denetimleri gerçekleştirilen ekipler gerekli gördüğü durumlarda mevzuat işlemini uyguladı. 

Büyükşehir Zabıta'dan sıkı denetim

Denetimlerimiz aralıksız şekilde devam edecek 

Denetimler hakkında gerekli açıklamaları yapan Zabıta Memuru Hakan Yıldız, denetimlerin aralıksız şekilde süreceğini belirtti ve sözlerine şu şekilde devam etti: “Kayseri Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta Amirliği olarak toplu taşıma araçlarının duraklara güvenli bir şekilde yanaşabilmesi, vatandaşlarımızın araçlara güvenli bir şekilde binip, inebilmesi için otobüs duraklarına hatalı şekilde park etmiş olan araçlara yönelik denetimlerimiz aralıksız şekilde devam etmektedir. Bu bağlamda ilgili araç sürücülerine ilk önce gerekli uyarı ve ikazlar yapılmakta olup, ilgili mevzuat kapsamında gerekli durumlarda işlem yapılmaktadır” diye konuştu.