Büyükşehir kesintisiz trafik için kesintisiz mesai yapıyor

Büyükşehir kesintisiz trafik için kesintisiz mesai yapıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndaki trafiği kesintisiz hale getirmek için Fuzuli ve Melikgazi Katlı Kavşaklarının şantiyelerinde incelemelerde bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’deki yatırımların gece gündüz takipçisi olmaya devam ediyor. Başkan Çelik, önce Kocasinan Bulvarı’ndaki Fuzuli Katlı Kavşağı’nın şantiyesini, ardından da Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndaki Melikgazi Katlı Kavşağı’nın şantiyelerini ziyaret etti. Katlı kavşaklarda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çelik, inşaatların son durumuna ilişkin de bilgi aldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, her iki katlı kavşağın bir an önce tamamlanması için gece gündüz çalışıldığını belirterek kesintisiz trafik için kesintisiz mesai yapıldığını kaydetti. İnşaat çalışmaları başlamadan önce her iki bölgede de yan yollar açtıklarını ifade eden Başkan Çelik, bu nedenle çalışmalara rağmen trafiğin aksamadığını dile getirdi.
Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndaki Melikgazi Katlı Kavşağı’nın inşaat alanında bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çelik, “İnşaatın normal bitiş süresi 2018 Mayıs ayı; ancak yüklenici firmamızdan rica ettik ve buraya çakılacak kazıklar için ikinci aracını getirdi. Gece gündüz çalışıyoruz. Kızılırmak Caddesi ile Nuh Naci Yazgan Caddesi’ni bağlayan aksı Ekim ayının sonuna kadar açmaya gayret edeceğiz. Katlı kavşağın üstünü açtıktan sonra altta çalışmamız devam edecek. Alt geçidi de yılbaşına kadar açmayı planlıyoruz. Kar kış gelmeden trafiği normal seyrine vermiş olacağız. Kocasinan Bulvarı üzerinde de aynı hızla çalışıyoruz. Fuzuli Katlı Kavşağı’nda üst geçişi bir ay içinde trafiğe açmayı, aşağıdaki çalışmayı da yılbaşına kadar bitirmeyi planlıyoruz. Trafik akışını kesintisiz hale getirdiğimiz zaman güney kuzey aksının ana omurgası olan Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda daha düzenli ve güvenli trafik akışını sağlamış olacağız” dedi.
Başkan Mustafa Çelik, yoğun bir şekilde çalışmaları devam ettiren yüklenici firma yetkilileri ve çalışanlarına ve işleri takip eden Fen İşleri Daire Başkanlığı’na teşekkür etti.