Büyükşehir'den Kayseri halkına davet var!

Kayseri Büyükşehir Belediyesinden Kayseri halkına davet var. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Büyükşehir'den Kayseri halkına davet var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden Kayseri halkına davet var. Belediye X hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Kayserili vatandaşları Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesine bisiklet sürmeye davet etti. Belediye yaptığı açıklamada, "Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçemize Kaybis çok yakıştı.. Siz değerli hemşehrilerimizi Büyükşehir Belediyemizin ödüllü bisiklet hizmeti Kaybis ile Millet Bahçemizdeki birbirinden güzel bisiklet yollarımızda gezmeye, pedal çevirmeye bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Millet Bahçesinde bisiklet süren vatandaş ise, "Şehir içerisinde bisiklet sürmek çok zor araçlar ile içli dışlı, bağımsız bir yerin olması gerekiyordu, biz de çocuklar ile geldik millet bahçesini gezerken bisiklet sürelim dedik bunların uygulaması da çok kolay, Kaybis uygulamasını indirdik ve cüzi bir ücretle 4 saat hak verdi bize biz de tur atıyoruz çocuğumla hem spor yapıyoruz hem de sohbet ediyoruz. Mavi şeritleri takip ederek komple millet bahçesini dolaşıyoruz." dedi.