Büyükşehir Belediyesine tepki: Yazıklar olsun!

Kayseri'de 15 yaşındaki çocuğun tramvay yolunda feci şekilde hayatını kaybetmesinin ardından tartışmalar sürüyor. CHP Kayseri İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış, Belediye'nin ve yetkililerin sessizliğine tepki gösterdi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Büyükşehir Belediyesine tepki: Yazıklar olsun!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et


Kayseri'de tramvaya ücretsiz binmek istediği belirtilen 15 yaşındaki bir çocuk bariyerlerden raylara atlayınca korkunç olay gerçekleşti. Harun G. tramvayın altında kalarak feci şekilde can verdi. Ailesi de dün , tramvay yolunda tabutla yürüyerek eylem yaptı ve yaşanan olaya tepki gösterdi.
Büyükşehir Belediyesine tepki: Yazıklar olsun!

Bu kazanın ardından art arda açıklamalar geldi. CHP Kayseri İl Başkan Yardımcısı Avukat Niyazi Ünalmış, Büyükşehir Belediyesi’nin olay karşısındaki sessizliğine dikkat çekerek, “Bu mu sizin gönül belediyeciliğiniz? Daha ne kadar üç maymunu oynayacaksınız? Yazıklar olsun” açıklaması yaptı.

Büyükşehir Belediyesine tepki: Yazıklar olsun!

‘GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN ÇOCUĞU KOVALARKEN TRAMVAYIN DURAMAYARAK ÇARPTIĞI İDDİA EDİLİYOR’
“Kayseri Büyükşehir Belediyesi ya da Kayseri Ulaşım AŞ yetkilileri utanır mı?” diyen Ünalmış, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:  
15 yaşında bir çocuk kaçak yollardan ya da farklı şekilde tramvaya binmek isterken can vermiş… Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar diliyorum. Güvenlik görevlisinin çocuğu kovalarken tramvayın duramayarak çarptığı iddia ediliyor… Durak güvenlik görevlisi ve tramvayın vatmanı gözaltına alınmış ve adli kontrol şartıyla serbest kalmış. Kazanın içeriğini tam bilmiyoruz, ileriki günlerde aydınlanacaktır ama Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden, Kayseri Ulaşım AŞ’den bir başsağlığı, olaya ilişkin bir açıklama göremedik. Sizin için 15 yaşında olan bir çocuk, sadece indirimli biletten yararlanan birisi mi? Çocuğun ailesi isyanlarda… Bu kadar mı sizin insanlığınız? Bu mu sizin gönül belediyeciliğiniz? Daha ne kadar üç maymunu oynayacaksınız? Yazıklar olsun… 
Büyükşehir Belediyesine tepki: Yazıklar olsun!