Büyükşehir Belediyesi'nin danışacağı isim belli oldu! Oy birliği ile kabul edildi...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin danışmanlık hizmeti alacağı isim belli oldu. Peki, Belediyesi kimden, ne için danışmanlık hizmeti alacak? Belediye Meclisi'nden oy birliği ile geçen isim kim?

Büyükşehir Belediyesi'nin danışacağı isim belli oldu! Oy birliği ile kabul edildi...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak için toplandı. Meclis'te 102 madde görüşüldü.  Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki toplantıda “Danışmanlık hizmeti alımına” yönelik gündem maddesi dikkat çekti. Peki Büyükşehir Belediyesi kimden, ne için danışmanlık hizmeti alacak?

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KİME DANIŞACAK?
Kayseri Büyükşehir Belediyesi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak için Başkan Memduh Büyükkılıç başkanlığında toplandı. Meclis gündeminde bulunan maddeler tek tek görüşüldü ve karara bağlandı. Meclis’te gündem maddeleri arasında yer alan “Danışmanlık hizmeti alımı” dikkat çekti. Peki, Büyükşehir Belediyesi kimden danışmanlık hizmeti alacak?

İŞTE MECLİS'TE OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLEN O İSİM
Belediye Meclisinin ek gündem maddeleri arasında yer alan “Danışmanlık hizmeti alımı” konusu meclis üyelerinin bilgisine sunuldu. Buna göre Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda Kayseri Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı olarak da görev yapan yine AK Parti'de İl Başkan Yardımcılığı gibi görevlerde de bulunan Mehmet Sena Kösedağ’dan danışmanlık hizmeti alacak. 

MECLİS'TE OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Meclis gündem maddeleri arasında yer alan “Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Basın Ekonomisi ve İşletmeciliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç Dr Mehmet Sena Kösedağ’dan danışmanlık hizmeti alınması için yapılacak sözleşmeyi imzalamak üzere Genel Sekreter Hüseyin Beyhan’a yetki verilmesi talebi” oy birliği ile kabul edildi.