Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kiraz Belediyesi'ne araç hibe etti! Akıllara neden MHP'li Ersoy geldi?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin, İzmir'in Kiraz Belediyesi'ne araç hibe etmesi akıllara neden MHP'li vekil Ersoy'u getirdi. Kayseri'deki ilçe Belediyelerinde yaşanan araç sıkıntıları Meclis'te nasıl gündeme getirilmişti?

Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kiraz Belediyesi'ne araç hibe etti! Akıllara neden MHP'li Ersoy geldi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, İzmir’in Kiraz İlçe Belediyesi’ne toprak yol silindiri hibe etti. AK Partili Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Başkan Memduh Büyükkılıç’a teşekkür etti.

HİBE EDİLEN TOPRAK YOL SİLİNDİRİ İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Özçınar, “Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç tarafından belediyemize hibe olarak gönderilen toprak yol silindiri ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

GÖNDERDİĞİMİZ ARACIN İLÇENİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, Özçınar’ın bu mesajına “Kıymetli Başkanım, sizin gibi çalışan, gayret gösteren bir Belediye Başkanına destek verebilmek bizim için mutluluktur. Gönderdiğimiz aracın ilçenize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim çalışmalarınızda kolaylıklar versin” karşılığını verdi. 

BÜYÜKŞEHİR’İN ARAÇ HİBESİ AKILLARA BAKAN’DAN ARAÇ HİBE DESTEĞİ İSTEYEN MHP’Lİ VEKİLİ GETİRDİ
Diğer yandan ortaya çıkan bu tablo akıllara MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’u getirdi. Ersoy, yaklaşık 3 ay önce Kayseri’de MHP’li Belediyelerin yaşadığı araç sıkıntılarını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ileterek, araç hibesi konusunda destek istemişti. 

KAYSERİ’DE BELEDİYEMİZİN BAZI TALEPLERİ BULUNMAKTA!
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bütçesinin ele alındığı Plan Bütçe Komisyonu toplantısında söz alan MHP Milletvekili Baki Ersoy, “Seçim bölgem olan Kayseri'mizde, Büyükşehir Belediyemiz dâhil olmak üzere toplam 17 belediyemiz bulunmaktadır. Bu belediyelerin tamamı ise Cumhur İttifakı belediyeleridir. Tüm başkanlarımızın sizlere çok selamları var. Kayseri ilimizde bulunan 4 Milliyetçi Hareket Partili ve dolayısıyla Cumhur İttifakı mensubu belediyemizin bazı talepleri bulunmaktadır, bunları sizlere iletmek istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

PINARBAŞI BELEDİYEMİZE ARAÇ HİBE EDİLMESİNİ TALEP EDİYORUZ
Pınarbaşı İlçe Belediyemizin vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için 1 adet çöp toplama aracına ihtiyacı vardır. Belediye bütçesinin araç almaya elverişli olmaması sebebiyle Bakanlığınızdan 1 adet çöp toplama aracı hibe edilmesini talep ediyoruz. 

ERSOY, SARIZ BELEDİYESİ İÇİN DE ARAÇ İSTEMİŞTİ
Sarız Belediyemiz içinde 1 adet arazöz, 1 adet büyük çöp toplama aracı, 1 adet hafriyat kamyonu, 1 adet ekskavatör, 1 adet de yol süpürme aracı talep etmekteyiz. 

Bakan'dan tek tek istedi: Kamyon, ekskavatör, yol süpürme, nakdi destek…