Büyükkılıç ve Üzüm'den Palancıoğlu'na ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nu ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Büyükkılıç ve Üzüm'den Palancıoğlu'na ziyaret

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Başkan Büyükkılıç’ı, İl Başkanı Üzüm’ü ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Başkan Palancıoğlu, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda yeniden Melikgazi Belediye Başkanı olarak seçilen  Mustafa Palancıoğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Büyükkılıç, Palancıoğlu’na ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Büyükkılıç ve Üzüm'den Palancıoğlu'na ziyaret

Üzüm, Başkan Palancıoğlu’nun Melikgazi için güzel işlere imza atmaya devam edeceğini belirterek hayırlı olsun dileklerini iletip hizmetlerinde kolaylıklar diledi.

Kayseri için gönül birliğiyle, uyum içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyleyen  Palancıoğlu, Büyükkılıç’a, Üzüm’e ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti.