Büyükkılıç'tan vefat eden tarikat şeyhinin oğlu için taziye ziyareti

Kayseri'nin Yahyalı İlçesinde yaşamını yitiren ve Nakşibendi Yahyalı Cemaati lideri olan bilinen Hacı Hasan Efendinin oğlu Hafız Mustafa Dinç, son yolculuğuna uğurlandı.

Büyükkılıç'tan vefat eden tarikat şeyhinin oğlu için taziye ziyareti

Kayseri’nin Yahyalı İlçesinde yaşamını yitiren ve Nakşibendi Yahyalı Cemaati lideri olan bilinen Hacı Hasan Efendinin oğlu Hafız Mustafa Dinç, son yolculuğuna uğurlandı. Yahyalı İlçesinde 9 Ekim'de ikindi namazına müteakip Kalender Camiinde kılınan cenaze namazına Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve beraberindeki Parti yöneticileri de katıldı.

Cenaze sonrası aileye taziye ziyaretleri de sürüyor. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da aileyi ziyaret ederek, baş sağlığı dileklerini ilettiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Büyükkılıç, şu ifadeleri kullandı: Şehrimizin manevi mimarlarından Yahyalılı Hacı Hasan Efendi'nin vefat eden evladı Hafız Mustafa Dinç'e taziye ziyareti için bulunduğumuz Yahyalı'da belediye başkanımız Sayın Esat Öztürk ile birlikte Yahyalı Ticaret Odası Başkanı Sayın Ahmet Koyuncu'ya nezaket ziyaretinde bulunduk."