Büyükkılıç'tan sürpriz ziyaret!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, başkanlığını CHP eski İlk Başkanı Ümit Özer'in yaptığı Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneğini ziyaret etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Büyükkılıç'tan sürpriz ziyaret!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, başkanlığını CHP eski İlk Başkanı Ümit Özer'in yaptığı, yine yönetiminde birçok eski CHP'li ismin yer aldığı Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneğini ziyaret etti.

Büyükkılıç'tan sürpriz ziyaret!

Ziyarete yönelik olarak Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği'nden yapılan açıklamada, 'Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneğimizi ziyaret eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Sn Memduh Büyükkılıç'a teşekkür ediyoruz. Kendisiyle Derneğimizin faaliyetlerini, ülke ve kent gündemini konuştuk, aynı zamanda görüşlerimizi dile getirdik. Sayın Başkana nezaketi nedeniyle teşekkür ediyoruz' denildi.

Büyükkılıç'tan sürpriz ziyaret!

Başkan Büyükkılıç da ziyaretine yönelik olarak 'Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği’ni ziyaret ederek, dernek başkanımız Ümit Özer ve dernek yönetimiyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Misafirperverlikleri için Ümit hanıma ve dernek yönetimimize teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim' ifadelerini kullandı. 

Büyükkılıç'tan sürpriz ziyaret!

“Güzel Bir Yaklaşım, Güzel Bir Kaygı”

Büyükkılıç, ziyarette yaptığı konuşmada “Güzel bir yaklaşım, güzel bir kaygı. Sizi tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Bir sivil toplum teşkilatı olarak şehrine hizmet etme, şehrini daha iyi noktaya taşıma kaygısıyla hareket etme ve toplumun aydın kesimleri diye bilinen insanlarla birlikte hareket etme, bunlar güzel kaygılardır” diye konuştu.

Her zaman destek olacaklarını belirten Başkan Büyükkılıç, ayrıştırmadan, 1, 5 milyon Kayseriliyi bağrına bastıklarını ifade etti. Büyükkılıç, Allah böyle kaygıları taşıyan insanların sayısını artırsın. Hele hanım eli deyince farklı oluyor. Burada bir nezaket vardır, merhamet, kucaklama duygusu vardır. Annedir, eştir, evin temel direğidir” dedi. Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği Başkanı Ümit Özer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Büyükkılıç’a nezaketinden dolayı teşekkür etti. 

Büyükkılıç'tan sürpriz ziyaret!Büyükkılıç'tan sürpriz ziyaret!