Büyükkılıç'tan dikkat çeken ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç'i makamında ziyaret etti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Büyükkılıç'tan dikkat çeken ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısına katılmak için Ankara’ya giden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Kayseri milletvekillerini ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. Büyükkılıç, ziyaretlerini kendi partisi ile sınırlı tutmayarak, muhalefet partisi milletvekillerini de makamlarında ziyaret etti. CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Büyükkılıç’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sosyal medyasından, “Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç TBMM’de bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Kayseri’miz menfaatine olan tüm konularda birlikte çalışacağız” mesajını paylaştı. 
Adalet ve Kalkınma Partisi Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy da Büyükkılıç’ın ziyaretini, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın @baskanmemduhbyk, Gazi Meclisimizde yer alan çalışma ofisimizde bizleri ziyaret ettiler. Değerli Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” mesajı ile paylaştı. 

Büyükkılıç'tan dikkat çeçen ziyaret