Büyükkılıç'tan canlı yayında heyecanlandıran transfer açıklaması

Kayserispor'da Burak Yılmaz'ın imza töreninde Başkan Memduh Büyükkılıç, taraftarın merakla beklediği transfer açıklaması yaptı. Kayserispor'un transfer tahtası açılacak mı? İşte detaylar...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Büyükkılıç'tan canlı yayında heyecanlandıran transfer açıklaması

Kayserispor’un her daim yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da Burak Yılmaz’ın imza töreninde bulundu.

Rcep Uçar’ın verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden, Burak Yılmaz'ın da başarılı olacağına inandıkarını söyleyen Büyükkılıç, ‘Kayserispor bizim için çok önemli ve anlamlı. Kayserispor bizim bir değerimiz, bir markamız. Sevinciyle, sıkıntısıyla bağrımıza bastığımız bir değerimiz. İnişler de, çıkışlar da, sevinçler de, sıkıntılar da olur ama Kayserispor büyük bir camia. Geçmişten beri şehrimizi en güzel şekliyle temsil eden bir değer. Recep Hoca ile bir dönem yaşandı, elbette çok güzel günler oldu. Tabi hep kazanacağız diye bir şey yok. Ufak tefek sıkıntılı zamanlar da oldu. Onun üzerine dürüstlüğüyle, kalitesiyle, karakteriyle Kayserimize ve Kayserisporumuza olan sıcak ilgisiyle çalışmalar yaptı. Kendisi bilindiği üzere son süreçte arzu edilen performans sergilenemeyince hiçbir zorluk çıkartmadan ayrılmak durumunda kaldı. Şimdi pırıl pırıl, yurt içinde ve yurt dışında bizleri temsil etmiş, futboluyla mücadele anlayışıyla hepimizin gururu olan Burak kardeşimizle inşallah yeni bir sayfa açılarak oyuncularımızla, yönetimimizle, şehrimizle Kayserisporumuzu hak ettiği yere getireceğimize inanıyorum' dedi.

Büyükkılıç'tan canlı yayında heyecanlandıran transfer açıklaması

Kayserispor’un transfer tahtası açılacak mı, işte yanıtı!

Başkan Büyükkılıç, her gittiği yerde Kayserispor’un transfer tahtasının sorulduğuna vurgu yaparak, ‘Seçim nedeniyle gittiğimiz yerlerde 'Kayserispor’un transfer tahtası ne olacak' diye soruyorlar. Biz de haberimiz yokmuş gibi ‘ne olmuş ki tahtaya’ diyoruz. Tahta kapalıymış açılacakmış. Başta Özhaseki Bakanımız olmak üzere, üzerimize ne düşüyorsa yapmak yönünde irade göstereceğimizi ifade ediyorum. Kayserispor’a kaynaklar, imkânlar sağlamak suretiyle yasal çerçevede ve sponsorlar marifetiyle bu şehrin takımına sahip çıkacağız. Hep beraber yine göğsümüzü gere gere Avrupa yolunda Kayserispor diyerek hedefimize ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Büyükkılıç'tan canlı yayında heyecanlandıran transfer açıklaması