Büyükkılıç'tan büyükşehir pozu!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklandıktan sonra seçim çalışmalarını sürdürüyor. Detaylar Kayseri haberinde...

Büyükkılıç'tan büyükşehir pozu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklandıktan sonra seçim çalışmalarını sürdürüyor. İlçe ziyaretleri ile başladığı seçim çalışmalarını kent merkezinde de esnaf ve çarşı-pazar ziyaretleri ile devam ettiren Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan daire başkanları ile de bir araya gelmesi de dikkat çekiyor.

Büyükkılıç’ın, 31 Mart 2019 seçimlerini kazanıp, koltuğa oturması halinde Büyükşehir Belediyesi’nin üst yönetiminde köklü bir değişim yapıp, yapmayacağı da merak ediliyor. Zira Başkan Mustafa Çelik, koltuğa oturduğunda belediyede dikkat çeken bir görev değişimine imza atmış ve görev değişiklikleri çokça tartışılmıştı. Büyükkılıç’ın seçilmesi halinde nasıl bir ekip kuracağı, hangi isimlerle yola devam edeceği ya da etmeyeceği akıllarda soru işaretleri bırakırken, ortaya çıkan bir fotoğraf, “Atom karınca ekibe göz kırptı” şeklinde yorumlandı.

Kamuoyunda ortaya çıkan bu yöndeki tartışmalara ve de yorumlara adeta cevap veren Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi’nin mevcut daire başkanları ile bir araya gelerek, objektiflere ekip pozu verdi.

BÜYÜKŞEHİR’İN BÜROKRATLARINDAN BRİFİNG ALDI

Mevcut bazı daire başkanlarından Büyükşehir’in çalışmalarıyla ilgili bilgi aldığını dile getiren Büyükkılıç, “Mevcutta devam eden çalışmalar hakkında brifing alıyorum. Amacımız ortaya daha fazla proje koymak ve ben değil biz anlayışı ile hizmet etmek” dedi. Başkan Büyükkılıç, “Gündüz belediyemiz ve SKM tarafından belirlenen seçim çalışmalarımızı sürdürürken akşam saatlerini de genellikle istişare toplantıları ile değerlendiriyoruz. Büyükşehir Belediyemiz yetkilileri ile gerçekleştirdiğimiz toplantılarda mevcutta devam eden çalışmalar hakkında brifing alıyorum. Amacımız şehrimize hizmet noktasında yapılanların üzerine koyarak daha fazla proje, daha fazla yatırım yaparak ben değil biz anlayışı ile ortak akıl çerçevesinde Kayserimizin kadirşinas insanlarını her anlamda Referans hizmetlerle buluşturmak olacaktır. Bu amaç doğrultusunda şimdiden planlamalarımızı yaparak projelerimizi hazırlıyoruz.” diye konuştu.

BÜYÜKKILIÇ HANGİ DAİRE BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ?

Diğer yandan Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk ile birlikte bir araya geldiği ve Büyükşehir tarafından yapılan çalışmalar hakkında brifing aldığı Belediye bürokratları ise şu şekilde;  Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Akif Yavuz, İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı İlyas Yıldırım, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Yusuf Yerli, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Ali Karcıoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Salih Özgöncü ve 1’inci Hukuk Müşaviri Orhan Erdoğan” Haber: Cafer ZENGİN