Büyükkılıç: Şu an zam yok! Sonraki süreçte değerlendirilir…

Kayseri'de ekmek 5 TL oldu iddiaları ortalığı karıştırdı.

Büyükkılıç: Şu an zam yok! Sonraki süreçte değerlendirilir…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de “ekmeğe zam” iddiaları akıllarda soru işaretleri bıraktı. Sosyal medyada "esnafın artan maliyetlerin ardından talebi üzerine 4 TL olan 200 gr ekmeğin fiyatının 5 TL olduğu" yönündeki haberler yayılınca beklenen resmi açıklama geldi. Açıklamada bu yöndeki iddialar yalanlandı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bu yönde yayılan zam haberleriyle ilgili açıklama yaptı. Büyükkılıç, “Ekmeğe zam yok” dedi ve ekledi: İhtiyaç duyulursa daha sonraki süreçte değerlendirilir. 

Büyükkılıç: Şu an zam yok! Sonraki süreçte değerlendirilir…
ŞU AN İTİBARİYLE ZAM YOK!
Erciyes Üniversitesi’nde katıldığı program sonrasında açıklama yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,  şu ifadeleri kullandı: Ekmeğe herhangi bir zam söz konusu değil. Bu bilgi kirliliği. Eğer ihtiyaç duyulursa daha sonraki süreçte de değerlendirilir. Ama şu an itibariyle herhangi bir zam söz konusu değil. Ekmek Kayserimiz’de 4 TL. Kamuoyuna saygıyla arz olunur.
Büyükkılıç: Şu an zam yok! Sonraki süreçte değerlendirilir…"SÖZ KONUSU DEĞİL! VATANDAŞIMIZ RAHAT OLSUN"
Diğer yandan konuyla ilgiliaçıklama yapan Milli Savunma Bakanı ve aynı zamanda AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Hulusi Akar da, "Bu haberi duyar duymaz sayın belediye başkanımızla, valimizle konuştuk. Kesinlikle böyle bir şey söz konusu değildir. Vatandaşımız rahat olsun” ifadelerini kullanmıştı.