Büyükkılıç'ın projesi için ticaret erbabı neden 'Kurbağanın gözü patladı' dedi.

Yeniden aday gösterilen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Ticaret Odası'nın meclis toplantısına katılarak, bazı projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Büyükkılıç'ın açıklaması sırasında ticaret erbaplarından biri Başkan Büyükkılıç'a seslenerek, 'Kurbağanın gözü patladı' dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Büyükkılıç'ın projesi için ticaret erbabı neden 'Kurbağanın gözü patladı' dedi.
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakının yeniden aday gösterdiği Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Ticaret Odası’nın 2024 yılındaki ilk meclis toplantısının konuğu oldu. Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri’de uyum içinde bir çalışmanın olduğunu belirterek, “Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde valiliğimiz, belediyelerimiz, üniversitelerimiz, diğer kurum ve kuruluşlarımız ile uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim için önemli olan şehrimizin ekonomisini ve huzurunu en üst seviyeye taşımak. Sizin de bu gayretinizi biliyoruz. Buna da şahidiz. Seçildiğiniz zaman önümüzdeki süreçte yine birlikte çalışma imkanı bulacağız. Güzel çalışmalara da hep birlikte imza atacağız. Buradan tüm partilere ve adaylarına başarılar diliyorum.” dedi. 
Gülsoy, Büyükkılıç’tan taleplerini de dile getirerek, Lojistik Merkez ve otoban istediklerini ifade etti. 

Büyükkılıç'ın projesi için ticaret erbabı neden 'Kurbağanın gözü patladı' dedi.
Temenni edilen otoban dahil beklentilere cevap verecek olan projelerle ilgili birlik ve beraberlik içinde çalışmalara devam edeceklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladıkları projelerin bir bölümü hakkında da Ticaret Odası üyelerine bilgi verdi. Şehrin trafiğini rahatlatmak için Kartal Kavşağı’nda bölgedeki 4 kavşağı da içine alacak şekilde bir düzenleme yapacaklarını belirten Büyükkılıç, Erkilet Tramvay hattını da hayata geçireceklerini açıkladı. Başkan Büyükkkılıç’ın açıkladığı diğer projeler başlıkları ise şunlar: 
Seracılık Mükemmeliyet Merkezi
Akıllı Şehir Daire Başkanlığı
Gençlik Oyunları Spor ve Kültür Festivali
Organize Sanayi Bölgesi Erenköy Bulvarı yeni yol bağlantısı
Deprem Afet Eğitim Merkezi
Lojistik Merkezi 
Kurutma Yakma Tesisi
Yağmur Suyu Hasadı
Alzheimer Merkezi 
Spor Köyü
Karavan Park
Bilişim Akademisi… 
Başkan Büyükkılıç’ın Ticaret Odası Başkanı Gülsoy’un da gündeme getirdiği, Lojistik Merkez ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yeri hazır, projesi hazır. İnşallah bu alanda gerekli altyapıyı güçlendirme projesi bağlamında sadece kamyon garajı mantığında değil uluslararası ulaşım, lastik tekerlekli her aracı ilgilendiren şehrimizin dışında, şehrimizdeki bu hem görsel kirliliği engelleyecek olan hem de hizmetlerimizi kalitesini, standardını yükseltecek olan şehrimize ekonomik olarak katkı sağlar iken ihracata en büyük desteği sağlamış olacak. Bu alan Lojistik 4.0 dediğimiz anlayış ile hizmetimizi firmalarımızla görüşmek suretiyle hayata geçireceğimizi ifade etmek istiyorum” dedi. Başkan Büyükkılıç’ın konuşması sırasında Ticaret Odası Meclis üyelerinden Erol Sırıklı’nın “Kurbağanın gözü patladı” sözü dikkat çekti. Başkan Büyükkılıç projenin 2 yılda tamamlanacağını ifade etmesi üzerine Sırıklı, sürenin daha öne çekilmesi yönünde talebini dile getirdi.