Büyükkılıç, İbrahimov'la bir araya geldi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, SOCAR çalışanları ile bir araya geldi. Büyükkılıç aynı zamanda SOCAR Türkiye Doğal Gaz İş Birimi Başkanı Fuad İbrahimov ve ekibiyle de görüştü. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Büyükkılıç, İbrahimov'la bir araya geldi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, se-çim çalışmalarını sürdürüyor. Büyükkılıç, bu kez de SOCAR çalışanları ile bir araya geldi. Kayserigaz personeliyle bir araya gelen Büyükkılıç, şirket yöneticileri ile de yatırımlar konusunda toplantı yaptı. 

Büyükkılıç, İbrahimov'la bir araya geldi!

Başkan Memduh Büyükkılıç, "2024 yılı için Kayserigaz ile planladığımız yatırımları bir bir hayata geçirmek ve şehrimizin dört bir yanında doğal gaz kullanımını yaygınlaştırmak için çalışmalarımız büyük bir gayretle devam ediyor.  Bu amaçla da SOCAR Türkiye Doğal Gaz İş Birimi Başkanı Fuad İbrahimov, SOCAR Türkiye Doğalgaz İş Birimi Dağıtım Başkan Yardımcısı Ertan Yıldız ve SOCAR Türkiye Doğal Gaz İş Birimi Kayseri Operasyonları Başkan Yardımcısı Sinan Temür ile birlikte bir toplantı gerçekleştirerek 2024 yılı yatırımlarımızın planlamasını gerçekleştirdik" dedi.