Büyükkılıç cenaze törenine katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç dört cenaze merasimine katıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde…

Büyükkılıç cenaze törenine katıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bir önceki gün vefatını paylaştığı mesai arkadaşı Emre Kaan Karaca’nın cenaze törenine katıldı. Başkan Büyükkılıç, Karaca’nın cenaze töreninin yanı sıra, Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Duran Soyuğur, Kayserili vatandaşlar Rifat Ünay ve Vasfiye Tanrıöven'in cenaze namazını kıldı. Hulusi Akar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından merhum ve merhumeler Asri mezarlığa defnedildi. 

Büyükkılıç, yaptığı paylaşım ile merhum ve merhumelerin ailelerine başsağlığı diledi. Büyükkılıç paylaşımında, ‘’Rahmeti Rahmana kavuşan Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Duran Soyuğur ile belediyemiz personellerinden, mesai arkadaşımız Emre Kaan Karaca ve hemşehrilerimiz Rifat Ünay ve Vasfiye Tanrıöven'i Orgeneral Hulusi Akar Camii'nde kıldığımız cenaze namazının ardından Hakk'a uğurladık. Merhumlara ve merhumeye Allah'tan rahmet, aileleri ve yedilerine başsağlığı ve sabırlar dilerim.’’ ifadelerini kullandı.Büyükkılıç cenaze törenine katıldıKayseri Büyükşehir Belediye personeli olan Emre Kaan Karaca 1982 yılında Kayseri’de doğdu. Kalp krizi nedeni ile hayatını kaybeden Karaca için Büyükşehir Belediyesi ve personelleri başsağlığı mesajları yayımladı. Büyükkılıç cenaze törenine katıldıDiğer yandan bir süredir tedavisi devam eden Milli Görüş Hareketi ve Saadet Partisi’nin önemli isimlerinden Duran Soyuğur da son yolculuğuna uğurlandı. Soyuğur’un vefat haberini Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan paylaşmıştı.