Büyükkılıç: Biz üfürmüyoruz, atmıyoruz

AK Parti'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday gösterilen mevcut Başkan Memduh Büyükkılıç, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Büyükkılıç, vaatleri ve yaptıkları projelere dikkat çekerek, 'Üfürmüyoruz, atmıyoruz' dedi. Büyükkılıç, bu sözlerle kimi ya da kimleri hedef aldı? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Büyükkılıç: Biz üfürmüyoruz, atmıyoruz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda adayı Memduh Büyükkılıç, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Büyükkılıç, katıldığı bir televizyon programında önemli projeleri hayata geçirdiklerini ve geçirmeye de devam edeceklerini söyledi. 
Bütçe konusunda değerlendirme yapan Büyükkılıç, “Bütçeyi konuşuyoruz, yatırımı konuşuyoruz, paraları konuşuyoruz. Biz üfürmüyoruz, atmıyoruz” diye konuştu.

Büyükkılıç: Biz üfürmüyoruz, atmıyoruz

Büyükkılıç bu sözlerle kimi ya da kimleri hedef aldı?

Kayseri’deki yerel televizyon kanalı TV Kayseri’ye konuşan Başkan Memduh Büyükkılıç, 'Biz hesabını kitabını iyi yapan, projesiyle bütçesiyle yatırıma, nereden nasıl başlanacağını iyi, hesap eden bir ekip çalışması yapıyoruz' ifadelerini de kullandı. Büyükkılıç’ın,  ‘Üfürmüyoruz, atmıyoruz’ sözleriyle kimleri hedef aldığı ise merak konusu oldu.