Büyükkılıç: Ağamız Recep Tayyip Erdoğan!

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç: Ya ağa gölgesi ya da dağ gölgesi. Ağamız Recep Tayyip Erdoğan.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Büyükkılıç: Ağamız Recep Tayyip Erdoğan!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, partisinin Meydan miyinginde yatığı, "Ya ağa gölgesi ya da dağ gölgesi. Ağamız Recep Tayyip Erdoğan. Ağamız Recep Tayyip Erdoğan" sözleriyle dikkat çekti. 
Büyükkılıç: Ağamız Recep Tayyip Erdoğan!
“BURADA HÖYKÜRENLER, BURADA GÜYA SEÇİMDE BAŞARILI OLACAKLARINI ZANNEDENLER”
“Burada höykürenler, burada güya seçimde başarılı olacaklarını zannedenler, sizlerin sağ duyusu sayesinde, çalışmaları sayesinde Allah’ın izniyle hüsrana uğrayacaklar, uğrayacaklar. Ders vereceksiniz ders” ifadelerini kullanan Büyükkılıç, “Sayın Cumhurbaşkanımıza ne zaman varsak, ne zaman Kayseri desek  Allah’ın izniyle elini üzerimizden çekmedi. Ya ağa gölgesi ya da dağ gölgesi. Ağamız Recep Tayyip Erdoğan. Ağamız Recep Tayyip Erdoğan. Yatırımlarıyla, hizmetleriyle her zaman ülkeye sevdası , Kayseri’ye sevdasıyla Ağamız Recep Tayyip Erdoğan. İnşallah şehrimizi de ülkemizi de daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi. 
Başkan Büyükkılıç’ın, “Ağamız Recep Tayyip Erdoğan” sözleri özellikle sosyal medyada gündem oldu. 
Büyükkılıç: Ağamız Recep Tayyip Erdoğan!
 “BİR KOLTUK UĞRUNA, BİR MİLLETVEKİLLİĞİ ADINA KENDİ GÖRÜŞÜNÜ GÖZARDI EDEN, BAŞKANLARININ BAYRAKLARININ ALTINDA YER ALANLAR DUYSUN”
Büyükkılıç, Miting konuşmasında özellikle Saadet Partisi’ni de hedef almıştı. Başkan Memduh Büyükkılıç, şu ifadeleri kullandı: Bir koltuk uğruna, bir milletvekilliği adına kendi görüşünü gözardı eden, başkanlarının bayraklarının altında yer alanlar duysun. Onlara Allah feraset versin, basiret versin. Bir koltuk uğruna, bir milletvekilliği uğruna gidip de başkalarını bayrağı altında, orada bu güne kadar mücadele ettiğimiz zihniyetin yanında yer almaya, herhalde bilmiyorum bir kez daha düşünecekler ve diyecekler ki, ‘ben pişman oldum, ben yanlış yaptım’ Çünkü Kayseri sağ duyunun sesi. Kayseri basiretli insanların şehri. 
Büyükkılıç: Ağamız Recep Tayyip Erdoğan!
"BİR YERDE İCRAAT VAR BİR YERDE DE LAF SALATASI VAR, YALAN VAR, DOLAN VAR"
Erbakan’ın da anan Büyükkılıç, "Rahmetli Necmettin Erbakan genel başkanımızdı. İl başkanımız olarak sizler bizlere sahip çıktınız, milletvekilliğimizi yaptık sahip çıktınız, belediye başkanlığı yapıyoruz sahip çıktınız. Milli görüş dedik, devlet dedik, millet dedik, ağır sanayi dedik, ezanlar susmasın bayraklar inmesin dedik. Elbette bunların yanında tabi ki zincirler kırılacak Ayasofya açılacak dedik. Şimdi yiğit var Ayasofya’yı açıyor, bir başkası da Ayasofyayı müzeye dönüştüreceğiz diyerek birilerine yaranmak için vaatlerde bulunuyor. İşte bu, farkımız bu. Bir yerde icraat var bir yerde de laf salatası var, yalan var, dolan var. Her gün birbirini yalanlayan açıklamalarla altısı yetmedi yedi oldu, o da yetmedi genel başkanları Cumhurbaşkanı adayı oldu, belediye başkanlarından medet umdu. Şimdi böyle bir Cumhurbaşkanı bu ülkeye güya hizmet edecek" diye konuştu. 
Büyükkılıç: Ağamız Recep Tayyip Erdoğan!