Büyükkılıç'a, İçişleri Bakanı Soylu 'Neden işine bak' Adıyamanlılar Vali'yi çok sevdi' dedi!

Kayseri Valisi gidiyor mu? Büyükkılıç'a, İçişleri Bakanı Soylu 'Neden işine bak' Adıyamanlılar Vali'yi çok sevdi' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Büyükkılıç'a, İçişleri Bakanı Soylu 'Neden işine bak' Adıyamanlılar Vali'yi çok sevdi' dedi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, deprem felaketi sonrasında ilk olarak Kahramanmaraş’a şimdi de Adıyaman’a koordinatör Vali olarak görevlendirdi. Çiçek, Adıyaman’daki çalışmalarını sürdürürken, Kayseri’ye yeniden dönül dönmeyeceği ise merak konusu oldu. Bu konuda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Olay Türk TV’de katıldığı Sansürsüz Ramazan Özel programında konuyla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşadığı dikkat çeken bir diyaloğu paylaştı. 
Büyükkılıç'a, İçişleri Bakanı Soylu 'Neden işine bak' Adıyamanlılar Vali'yi çok sevdi' dedi!"BAKANIMIZ, BANA 'SEN İŞİNE BAK' DEDİ"
Büyükkılıç, Bakan Soylu’ya, “Bizim Vali’yi artık göndersen” dediğini belirterek, şu ifadeleri kullandı: İçişleri Bakanımız Pazar günü beni aradı. Bu Kayseri’nin etki alanına girmeyle ilgili yanında da Gökmen Çiçek Valimiz de varmış. Sayın Bakınım bizim Vali’yi artık göndersen dedim. Dedi ki ‘Ne yapalım Adıyamanlılar çok sevdi’ dedi. Valla herkes seviyor da Kayseri daha fazla seviyor dedim. ‘Sen işine bak’ dedi. ‘Biz Gökmen beyle çalışıyoruz burada’ dedi. Hakikaten fedakarlığın zirvesinde ve hakikaten orada güzel işler yapıyor. Bunun da farkındayız.
Büyükkılıç'a, İçişleri Bakanı Soylu 'Neden işine bak' Adıyamanlılar Vali'yi çok sevdi' dedi!BÜYÜKKILIÇ: BİZİM KONUŞMA HAKKIMIZIN OLMADIĞINI BAKANIMIZDAN ANLADIK!
Diğer yandan Kayser Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Soylu’nun bu sözleriyle ilgili olarak ayrıca “Bizim konuşma hakkımızın olmadığını sayın Bakanımız’dan anladık. Onun için bir şey deme şansımız yok” sözleriyle de dikkat çekti.