Büyük başarı! Şampiyon döndüler!

Kayserili sporcular Antalya'dan gerçekleştirilen Dünya Şampiyonasında büyük başarıya imza attı. Şampiyon sporcular ayağının tozuyla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı'yı ziyaret etti.

Büyük başarı! Şampiyon döndüler!

Antalya’nın Kemer ilçesinde bir süre önce gerçekleştirilen 2023 IFMA Gençler Dünya Muaythai Şampiyonası’na katılan Kayserili sporcular dereceyle döndü. 

Büyük başarı! Şampiyon döndüler!

Antalya'da düzenlenen Muaythai Gençler Dünya Şampiyonasında dünya şampiyonu olan Kayserili sporcular; Murat Avcı, Ayşe Sena Nergiz ve dünya üçüncüsü olan Mert Güney Antrenörleri ve Muaythai İl Temsilcisi Fatih Kağan Ulu ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'yı ziyaret etti.  İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Dünya Şampiyonasından derecelerle dönen sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Diğer yandan Avrupa ve Balkan Şampiyonaların'da dereceye giren sporcular da Gençlik ve Spor Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı makamında ziyaret etti. Sporcuları tebrik eden İl Müdürü Kabakcı, ziyarette görüş alışverişinde de bulundu. 

Büyük başarı! Şampiyon döndüler!

Büyük başarı! Şampiyon döndüler!Büyük başarı! Şampiyon döndüler!Büyük başarı! Şampiyon döndüler!Büyük başarı! Şampiyon döndüler!