'Bütün dünya gelip görmeli'

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'ten 'Şehrin Sesleri' paylaşımı. Yahyalı'yı bir de Afife teyzeden dinleyin. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Bütün dünya gelip görmeli'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'ten 'Şehrin Sesleri' paylaşımı. Yahyalı'yı bir de Afife teyzeden dinleyin. Kayseri'nin saklı cenneti olarak anılan Yahyalı ilçesinde bulunan Kapuzbaşı şelaleleri artık saklı değil. Ulaşım olanaklarının kolaylaştırıldığı Kapuzbaşı Şelaleleri eşsiz doğasıyla ziyaretçilerini bekliyor.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek 'X' hesabı üzerinden Kayseri'nin tarihi, kültürel, doğal güzelliklerinin tanıtımını yapmaya devam ediyor. 'Şehrin Sesleri' bu kez de Yahyalı'da Afife teyzenin konuğu oldu.

Vali Çiçek, "Yahyalı. Kapuzbaşı Takım Şelaleleri, Zamantı Irmağı, Göksu Şelalesi ve yakın zaman önce Valiliğimiz tarafından yeniden yapılan Asma Köprüsüyle dünyanın en güzel en büyüleyici yerlerinden biri. Afife Teyzemiz tamamen bizden samimi ve sıcak anlatımıyla Şehrin Sesleri’ne yeni bir nefes oldu." dedi.

Afife Küçükbenli Yahyalı'nın Kapuzbaşı şelalerinin eşsiz bir doğal güzellikte olduğunu vurguladı. Küçükbenli, "Adım Afife soyadım Küçükbenli 1957 Yahyalı doğumluyum. Yahyalı doğasıyla, kendine has kültürüyle özel bir ilçe, biz her yeri gezdik yine Yahyalı'ya geldik. Buraya ulaşım artık çok rahat, eskiden de vardı burası ama biz göremiyorduk. Yollar çok güzel. Yollar harika

'Bütün dünya gelip görmeli'

herkes gelip buradaki asma köprüyü görsün, buradaki doğayı, güzellikleri görsün. Suyumuz şırıl şırıl akıyor. Yahyalı'yı, asma köprümüzü, vadimizi görse karadeniz de bizi kıskanır. Kapuzbaşı şelalesi ve diğer şelaleler tam bir doğa harikası. Bütün dünya gelip görmeli. Ben bir çok avrupa şehri gördüm onlarda da su var ama burası bambaşka. Kapuzbaşı insana ilham veriyor, aklını başından alıyor" dedi.