Burhan Kuzu Develi Kaymakamı Duru'yu Ziyaret Etti

Burhan Kuzu Develi Kaymakamı Duru'yu Ziyaret Etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti İstanbul Milletvekili aynı zamanda Cumhurbaşkanı Danışmanı olan Develili Burhan Kuzu, Develi Kaymakamı Murat Duru’yu Ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Danışmanı da olan AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan ile birlikte Develi Kaymakamı Murat Duru’yu ziyaret etti. Develi Kaymakamı Murat Duru, ziyaret ile ilgili olarak, "Develili olan İstanbul Milletvekili aynı zamanda Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanlığını yapan Anayasa Profesörü Sayın Burhan Kuzu hocamız bugün Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar ve ilçe başkanımız Mehmet Durukan ile beraber nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette hocamız ve başkanlarımız Develi İlçemize asaleten atanmamızdan ötürü tekrar hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundular" dedi.
Kaymakam Duru, "Birlikte ülkemizin ve milletimizin güncel sorunları ve Develi’miz ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Değerli hocama ve başkanlarıma bu nazik ve nezaket dolu ziyaretleri için şok teşekkür ediyorum.