Buraya bakın ne yapılıyor? Büyükkılıç açıkladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Şehir Hastanesi'nin yanı başına bakın ne yapılacağını açıkladı? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Buraya bakın ne yapılıyor? Büyükkılıç açıkladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Şehir Hastanesi’nin yanındaki alanda incelemelerde bulundu. Başkan Büyükkılıç burada önemli adımlar atılacağını söyledi. 

“Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin altyapısı için çalışıyor, yeni yapacağımız tesislerle kadim şehir Kayseri’mizi geleceğe hazırlıyoruz.” diyen Büyükkılıç, Şehir Hastanesi bölgesinin içme suyu temini için 5 bin tonluk bir depo ve 10 megavatlık bir Güneş Enerji Santrali kurduklarını paylaştı. Buraya bakın ne yapılıyor? Büyükkılıç açıkladı!‘Şehrin geleceğini garantiye alıyoruz’
Şehrin altyapı geliştirme çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Büyükkılıç, “Daha sonraki süreçlerde problem çıkmaması adına şehrin geleceğini sağlıklı bir şekilde garantiye alıyoruz. Şehrin en önemli gelişme merkezi olan Şehir Hastanesi bölgesindeki gerek kamu kurumları gerek konutları gerek ticari kuruluşlarına hizmet edecek olan su temini konusunda isale hattını ve deposunun yapımı ile ilgili çalışmalarımızı şu anda hızla sürdürüyoruz.” diye konuştu. Buraya bakın ne yapılıyor? Büyükkılıç açıkladı!'Her şey Kayseri için'

Büyükkılıç bölgede enerji sorununu çözmek adına 10 megavatlık bir Güneş Enerji Santrali’nin kurulacağını söyledi. Büyükkılıç açıklamalarını şöyle sürdürdü; “5 bin tonluk depo enerji konusunda da daha önce yapmış olduğumuz 6 buçuk megavatlık hayat geçirdiğimiz arıtma tesisi bölgesindeki Güneş Enerji Santrali’nden (GES) sonra şimdi de burada 10 megavatlık bir Güneş Enerji Santralini de hemen bu tesisin yanı başında yapmak sureti ile kendi enerjimizi kullanacağız. Böylece enerji sorununu da çözme yönünde gayret gösteriyoruz. Bütün amacımız su maliyetini aşağıya çekmek vatandaşlarımızı hem sağlıklı hem de uygun fiyata su ile karşı karşıya kalmasını sağlamak.”