Burası Kayseri… Bu videoyu mutlaka izleyin…

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek deprem bölgesinde koordinatör Vali olarak görev yapmasının ardından 72 gün sonra Kayseri'ye döner dönmez bu videoyu paylaştı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Burası Kayseri… Bu videoyu mutlaka izleyin…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından önce Kahramanmaraş merkezde ardından Elbistan’da daha sonra da Adıyaman'da Koordinatör Vali görevlendirilen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek 72 gün sonra Kayseri’ye döner dönmez bu videoyu paylaştı.

Deprem öncesi Kayseri’de yaptığı çalışmalarda Yeşilhisar Ilçesi'nde bulunan Soğanlı Vadisi’ni yeniden turizme kazandırmak için yoğun çaba sarfeden Vali Gökmen Çiçek, Kayseri’de göreve başladığı gün Soğanlı’dan video paylaştı.

Soğanlı’da uçan sıcak hava balonlarını ve bölgeye giden turistlere hizmet verebilecek hale gelen mekanları gösteren kısa videolar paylaşan Vali Çiçek, Kayseri kamuoyuna da şu ifadelerle mesaj verdi:

“Kayseri Soğanlı vadisi bu sabah... Soğanlı vadisini herkes tanısın, turistlerle dolup taşsın istemiştik. Büyükşehir belediyemiz ile el ele verip bölge için büyük bir projeye başlamıştık. Bir yandanda tanıtım atağı başlatmıştık. Bu günlerde bölgeye olan ilgi umudumuzu arttırıyor.”