Bünyan'ın gözde noktasında değişim sürüyor! Son durum paylaşıldı
Kayseri'nin Bünyan ilçesinde zirvede eşsiz bir seyir zevki sunan Cam Teraslar bölgesinde çalışmalar son hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz günlerde ikinci açılan cam terasın oraya bakın ne yapılıyor?
Kayseri’nin turizmde her geçen yükselen ilçelerinden olan Bünyan’ı her yıl binlerce kişi ziyaret ediyor. özellikle Kayabaşı Cam Seyir Terası, ziyaretçi akınına uğruyor. İlçede yoğun ilgi gören Kayabaşı Cam Seyir Terasının ardından bölgeye bir cam seyir terası daha inşa edildi. Geçtiğimiz günlerde açılan ilçenin yeni cazibe merkezi olan ikinci cam teras da yine büyük ilgi görüyor.
Çalışmaların bir kısmı tamamlandı
Cam teras bölgesinde ise çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bölgede konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlanması amacıyla kaldırım ve araç park alanlarının yapımları tamamlandı. İlçe ekonomisine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen mini dükkanların yapım çalışmaları ise sürüyor.
Başkan bölgedeki son durumu paylaştı
Bölgedeki son durumu Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin paylaştı. Başkan Metin, Bünyan için çalışmaya devam edeceklerini söyleyerek, “Bünyan’ımızın her köşesine değer katacak projelerimizi bir bir hayata geçiriyor, ilçemizin geleceği için çalışmayı sürdürüyoruz.” dedi.
